19.2.2009

Hyvä takkipäivä

Kävin tänään lounaalla kahden koulukaverin kanssa, oli kivaa ja ruoka oli hyvää - nepalilaista!
Siitä pitikin ottaa ratikka himaan, mutta jatkoinkin matkaa samaan hintaan ja suuntasin keskustan uffeille.
Olen aivan supertyytyväinen löytöihini! Ajatuksena oli, jos löytäisin toppatakin tulevalle Lapin lomalle. Löysinkin mustan, hupullisen untuvatakin, tosi perusmalli, 2€. Tosin se on kyllä miesten ja siten siis vähän väljä, mutta eiköhän aja ihan asiansa.

Sitten löysin kasarinahkatakin, tummansinisen. On ihan kotimaista tekoa. Juttu on siinä, että tämä on periaatteessa mulle pientä kokoa, mutta mallin väljyyden ansiosta se mahtuu silti ja näyttää sellaiselle nykyaikaiselle, istuvammalle takille.
Takki 2€. Ruutuhuivi villaa 1€. Huiveja mulla on paaaljon, kunpa oppisin käyttämään niitä vielä...

Pinkki (kuva haalistaa väriä hieman, on todella voimakas sävy oikeasti) mokkatakki on jonkun omaa tekoa. Malli on niin auttamattoman vanhanaikainen, kyllä sain taas hyvät naurut kun laitoin tuon päälle :D Ostin materiaaliksi projekteihin. Kaunista, ohutta, pehmoista ja siistiä matskua huippuedullisesti. Ja vuorikangaskin oli todella hyväkuntoinen, eikun uusiokäyttöön vain sekin.

Tykkäsin napeistakin.Pelastin ruskean mummohenkisen pikkuolkalaukun eurolla, koska mulla on tällä hetkellä joku fiksaatio noihin.Se tällä erää. Haluaisin poiketa vielä euron päivillä lauantaina, mutta koska normaalisti sekoan ja ostelen kaikkea päätöntä, on nyt tosi tiukka seula mitä lähtee mukaan ja mitä ei. Joko oikeasti jotain käytettävää tai uusiomateriaaliksi sopivaa, mutta hömpötyksiä ei.

Ei kommentteja: