18.2.2009

I have done some reading... (and a bit of listening too)

Olen löytänyt kirjaston ihanuudet uudelleen. Lisäksi olen kunnostautunut lainaamaan kavereilta, saamaan ilmaiseksi ja ostamaan halvalla. Lehdet ja kirjathan on ihania ja lukeminen hyvää viihdettä (ja kannattaa aina).

Lukumielessä olen koittanut ahkeroida kuvassa olevaa kasaa. Suden vuosi on jo luettu, Epäilys on hyvällä mallilla, Girls of Riyad aloitettu ja Sonja O. kävi täällä on toisessa lukukerrassa. Voin lukea montaa kirjaa "yhtäaikaa", kaipaan vaihtelua. Girls of Riyad on oma, ostin Akateemisen kirja-alesta kun siitä on puhuttu niin paljon. Epäilys on kaverilaina ja kaksi muuta kirjastosta.

Kaveri toi Köpiksen muotimessuilla tuliaisia! Costume ja Arena olivat ilmaisjaossa, Pool ja the Vision ilmaislehtiä, lisäksi messukatalogi ja Marimekon kortit. Ihan huippua. Costumesta ja Arenasta olenkin jo skannaillut hyviä pointteja, joita tulee sitten myöhemmin tänne esille.

Muumit Arabiassa oli lainassa, mutta nyt viety jo takaisin. Muumit <3!


Aili Somersalon Mestaritontun seikkailut on yksi lempisaduista, tässä äänikirjaversiona. Lukijana on ihana Seela Sella! All time favourite radiokuunnelmani on Radioteatterin versio tästä kyseisestä sadusta! En ollut aiemmin lainannut äänikirjaa, se oli yllättävän mukavaa: samalla voi puuhailla jotain ja kuunnella jotain mielenkiintoista. (btw olen sitä mieltä, että aikuistenkin pitäisi lukea/kuunnella satuja aina tasaisin väliajoin. Tekee hyvää ja tarinat näkee uudella tasolla.)
Viime sunnuntain kirbesaalis, eli lehtiä yhteishintaan 5,50€. Ranskankieliset Marie Claire maison ja Biba ovat lähinnä kauniiden kuvien ja ranskan kielitaidon kartuttamista varten... Biba on kyllä muutenkin kiva lehti. Ranskikset on aina niin chic! Saaliiseen kuului myös Marie France, mutta se ei esiinny kuvassa. Lisänä kotimaista Gloriaa ja kässylehteä ja britti-Elleä. Kaikki ovat viime vuoden satoa, mutta mua ei niin haittaa, jos luen/näen nää jutut pari kuukautta myöhässä.
Sitä paitsi noissa on ihania kuvia, jotka ei edes niin vanhene. Ja saahan noista sitten kollaasimatskuja ja kässylehdestä ohjeita ja kaavoja!

Kirjastosta hyviä muotikuvituskirjoja (ja ohjeita Illustratoriin, jonka CS-version sain vastikään koneelle!)
Maija Isolan kirja on huippu, Isolalla on niin valtava tuotanto ja mielenkiintoinen elämä. Riitta Immonen kuului suomalaisen couture ja ateljeevaatteen ykköstaitajiin, paljon mielenkiintoista jutta ja ihania kuvia tässäkin. The folkwear book of ethnic clothing on ihan tämänhetken suosikki: paljon vanhoja kuvia, etnovaatteita saamelaisista arabeihin, ohjeita vaatteiden tekoon... love love love. Atget's Paris on täynnä mustavalkokuvia vanhasta Pariisista, Pariisi oi Pariisi!


p.s Minnat on nyt viimein myynnissä. :( :( :(

Ei kommentteja: