20.2.2009

Simone Shailes for Topshop

Näin tämän kuvan Costume-lehdessä ja ihastuin kovasti. Erikoinen neuletakki (luulin aluksi boleroksi) on uudenlainen ja aivan todella hieno.


Kuvateksti kertoo, että neuletakki on Simone Shailes for Topshop -mallistosta. Vierailu Topshopin nettisivuille, mutta en viisastunut yhtään enempää - kyseessä on siis tuleva mallisto.

Dazed & Confusedin nettisivuilla kerrotaan suunnittelijayhteistyöstä lisää: Simone Shailes valmistui viime vuonna neulesuunnittelijaksi Lontoolaisesta Central St. Martins'n koulusta ja on uudelleentuotteistanut lopputyökokoelmansa Topshopille. Maisterintutkinnon lisäksi Shailesilla on taskussaan Chloén stipendi ja L'Oreal Professionnel Fashion Design award. Shailesin kokoelma edustaa jotain aivan uudenlaista myös Topshopille ja se voi avata aivan uusia väyliä myös tuleville suunnittelijayhteistyöprojekteille.

Shailesin neuleet ovat jotain aivan mahtavaa, aivan käsittämättömän hienoja, en voi kun vain ihastella ja kadehtia!!!!

Shailesin omat sivut: www.simoneshailes.com

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haahuillessani ebayn ihmeellisessä maailmassa törmäsin kyseiseen Simone Shailes neuleeseen ja taisi siellä olla joku toinenkin. Kumman äkkiä on sinne eksynyt.

blandad. kirjoitti...

onpas outoa. kun ei siellä topshopin sivuilla löytänyt vielä mitään myynnissä olevaa... ehkä kyseessä on mallikappaleita, kuvauskappaleita... vrt. esim. huutonetistä löytyy joskus asioita, joiden ei edes pitäisi tulla koskaan myyntiin.

Anonyymi kirjoitti...

Käväisin Tukholmassa helmikuun alussa ja näin kyseisiä paitoja poistorekissä.. Äkkiä siis Topshoppiin :)

Anonyymi kirjoitti...

shailes'in mallisto tuli myyntiin jo lokakuussa..

blandad. kirjoitti...

No se selvittääkin miksi näitä on ollut jo myynnissä. Erikoista vain oli se, että näitä hehkutettiin tanskan Costumessa vasta helmikuussa ja jäin käsitykseen että nämä ovat vasta tulossa. Mut hyvä että joku tietää paremmin! :)