1.2.2009

Vuosipäivä

Aamupäivällä kävin Valtterilla. Oli ihanaa tulla kotiin ja juoda "kirppiskahvit". Seurana uusin Trendi (kirbeltä parilla eurolla) ja keltainen pussi (kaverini suosituksesta) M&M's -karkkeja. Astioina Saimaata.

Kirppislöytöihin kuului simppeli olkalaukku, sellainen on ollut haussa jo jonkin aikaa. Tämä on kotimaista tekoa, hyväkuntoinen ja tosi siisti. Hintaa oli 1,5€. Väri on tummansininen ja raitaosat ovat mokkaa.
Lisäksi erilaisia nappeja, yhteensä taisivat kustantaa 0,50€. (Ovat kooltaan aika isoja)

Tänään on kulunut tasan kolme vuotta siitä, kun sain Ninni kissalaisen. Ninnin synttäripäivä ei ole tiedossa, joten meillä juhlistetaan vuosipäivää.

30.1.2006 kävin Rovaniemen Prismassa, jonka ilmoitustaululla näin kaksi ilmoitusta kissanpennuista. Toisessa oli tarjolla useampia, toisessa ilmoituksessa tarjottiin uuteen kotiin harmaata-musta-valkoraidallista, pörrökarvaista kissanpentua. Repäisin ilmoituksen irti ja kaverini kannustuksesta soitin ilmoituksessa olleeseen numeroon. Sovimme, että tulen katsomaan pentua. Päätin kuitenkin jo hyvin pian, että oli miten oli, kissa lähtee mukaani.
1.2. sain kyydin Poroelontielle. Sieltä mukaani lähti pieni kissatyttö. Olin pakahtua onnesta. Kotona avasin kissankantokopan, päästin pennun vapaaksi... se katsoi minua uteliaasti, ystävällisesti ja luottaen. Siitä lähtien olimme kaverit.
Saimi vihasi uutta ystävää kaksi päivää, muristen sängyn alta tai nurkassa kyyhöttäen. Ensimmäiset yö Ninni nukkui kissankantokopassa, joka oli pehmustettu villapaidalla. Paidan sisään oli kääritty seinäkello, jonka hento tikitys piti muistuttaa emokisun sydämenlyönneistä. Ensimmäisenä yönä heräsin viiden aikaan aamulla siihen, että kopasta kuului KOPS. Ninni heräsi ja alkoi pyrkiä ulos. Saimi hermostui ja alkoi murista. Saimi joutui pesuhuoneeseen, päästin Ninni vapaaksi ja se kömpi viereen nukkumaan. Vieläkin nukumme Ninnin kanssa vierekkäin. Kolmantena päivänä Saimi luovutti, tajusi että tuo ei lähde mihinkään ja alkoi leikkiä uuden kaverin kanssa.
Ninni on ihan huippu kissa. Se tykkää olla sylissä, on todella sosiaalinen, rakastaa huomiota, on pieni, söpö, iloinen ja hassu. Välillä tekee tuhmuuksia, joita sitten katuu syvästi. Lempiruokaa ovat katkaravut ja raksut, lempileluina sulat, napit, helmet.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllpäs Ninni onkin suloinen kissa:) Samoin kuin Saimikin. Itsellänikin on kissa, ja sen lempipuuhiin pienenä kuului samalla tyynyllä nukkuminen. Aamulla oli kiva herätä naama täynnä kissankarvoja:) Nykyään se tyytyy läppärin päällä nukkumiseen. Kiva laukku:)

blandad. kirjoitti...

Ninni on niin suloinen :)Meillä läppärin päällä hengaaminen on totaalisen kiellettyä, koska edellisestä pimahti näyttö...