10.3.2009

Himoshoppaaja

Heräsin tänä aamu(päivänä) siihen, että ovikello soi. Kampesin sängystä ja kiskoin kiireessä aamutakkia päälle... olin ihan sokkona, mutta soittelija oli siis postinkantaja joka toivotteli hyvää huomenta ja ojensi paketin. Mahdoin olla varsin hemaiseva näky, ainakin postimiestä tuntui hieman huvittavan :D
Paketissa oli siis Seppälän Himoshoppaaja-arvonnassa voittamani tuotepalkinto. Jeee!!!!

Paketissa oli Seppälän 50€:n lahjakortti, Sophie Kinsellan Himoshoppaajan salaiset unelmat -kirja, Cosmopolitan t-paita, Mars Delight-suklaata, Himoshoppaaja-avaimenperä ja muistilappukuutio. Paketin sisältö oli mielestäni yllättävän hyvä, vaikka Cosmo-paidan taidan luovuttaa eteenpäin.
Tietenkin lahjakortti poltteli siinä määrin, että oli pakko päästä heti tänään tuhlailemaan. Mietin pitkään, mitä voisin haluta, mikä olisi järkevää... mutta lopulta päädyin vain näihin varrellisiin tennareihin.Värin on helmiäisvalkoinen ja matsku vaikuttaisi sellaiselta, joka pitää ainakin jonkin verran kosteutta. Tykkäsin mallista ja yksityiskohdista ja järkeilin, että näitä voisi pitää kohtapuoliin (jos ei joka toinen päivä sataisi aina vain lisää lunta). Tennarit olivat tarjouksessa 19,95€, joten lahjakortille jäi vielä 30,05€ seuraavaan kertaan. Tennareita oli muuten myös hopeisena, aika jännät nekin oli, mutta järkeilin että vaaleat on monikäyttöisemmät.


Hennesiltä lähti mukaan harmaa neulemekko hintaan 2€! Siinä on jo alennus kohdallaan, kun normihintaa oli 29,95€. Tykkäsin kovasti, ihan huippulöytö. Hyvä matsku ja mukava päällä.

En ole pitkään aikaan kierrellyt kaupoissa ja olinkin ihan fiilareissa uusista kevätvaatteista. Napsin mukaan myös katalogeja ja olin fiilareissa myös tuosta hennesin hauskasta kassista. (Mangossa oli muuten kaikkea ihanaa!)

Ei kommentteja: