1.3.2009

Kevättä kohti

Maaliskuu. Nyt voi jo hyvillä mielin alkaa odottaa kevättä, talven selkä on taitettu ja tästä mennään vain kesää kohti! Alkukeväästä tekee mieli uudistaa sisustusta... valon määrä lisääntyy ja sitä mukaa kaipuu vaaleampiin tekstiileihin ja vähempään "roinaan" kotona.

Sänkyni on alkovissa, johon olen viritellyt myös verhot. Alkovin edessä taas on tilanjakaja-kirjahylly, joten voidaan puhua "melkein makkarista". Haaveilen uusista, vaaleista ja kevyistä verhoista alkoviin. Haaveilen myös uudistavani "seinäteippaukseni" (mustasta, mattapintaisesta tarramuovista askarreltuja puun oksia, joissa on lehtiä)... jos asunto olisi oma, olisin maalannut alkovin jo aikaa sitten - tai tapetoinut. Haaveilen myös kauniista sängynpäädystä. Olen miettinyt, että päädyn voisi toteuttaa myös maalaamalla sen seinälle tai tarralla:


Tässä olisi hauska vaihtoehto. Löysin sängynpäätytarran Helsinki living -nimisestä nettikaupasta - sama tai hyvin samantyyppinen näkyi taannoisessa Divaani-lehdessäkin...?

Samasta kaupasta löytyi myös muita ihania juttuja:

Lintutarroja seinälle.
Ikkunaan asettavassa kalvossa on hauskoja "varjokuvia" pelargoniaruukkuista.

Violettisävyisessä kalvossa on silhuettikuvia hauskoista pikkuesineistä. Tällaiset kalvot olisivat varmasti käteviä, jos naapuritalo tuntuu olevan todella lähellä tai jos asuu lähempänä katutasoja.
Keväällä alan kaivata kotiin vaaleuden lisäksi myös värejä: pinkkiä, keltaista, oranssia. Onneksi ensimmäinen tilaus H&M Homeen on naputeltu ja korjausta tähän on luvassa toivottavasti pian:)

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Onpa ihania ideoita. Tuo ensimmäisen kuvan sängyn pääty-tarra on tosi kiva ja ainakin vähän erikoisempi vaihtoehto, sillä en ole kenellekään sellaista aikaisemmin nähnyt. :)

blandad. kirjoitti...

Tykkään kanssa siitä kovasti, mutta mielessä kävi myös jos koittaisin askarrella jotain saman tyyppistä ihan itse...