24.3.2009

Otin ja shopautin

Rahatilanteeni parantui hetkellisesti viime viikolla, joten siinä huumassa päätin antaa itselleni luvan shoppailla hieman. Homma lähti taas vähän käsistä ja tulin kotiin muidenkin kuin yksien mustien leggareitten kanssa.

Olin ihastellut Lindexillä tätä söpöilyneuletakkia aiemmin ja nyt päätin hyödyntää tarjouskuponkia ja rahatilannettani siinä määrin, että sain tämän. Nimesin tämän "tyttöystäväneuletakiksi", koska tämä näyttää siltä, mihin kunnon tyttöystävä voisi pukeutua. Harmillista, etten ole kenenkään tyttöystävä, mutta jos joskus olen niin on neuletakki valmiina! No ei, onhan tämä muuten ihana :) Samaa neuletta saa mustana ja valkoisena, mutta tämä kylmän hento vaaleanpunainen oli vaan niin nätti.

Tästä oli hankala saada mitään kuvaa, mutta kyseessä on siis haaremihousuhaalari. Olen haikaillut haaremihousuja jo niin pitkään ja samoin haalaria, että nyt on sitten molemmat, samassa. Vähän hassultahan tämä näyttää päällä, mutta mukava kesävaate, jos saamme nauttia lämpimästä kesästä! Tämäkin oli Lindexiltä ja sisältyi siihen alennuskuponkiin.


Lähdin siis ostamaan mustia legginsejä, koska vanhat ovat rikki ja kulahtaneita... mutta poimin aletangosta mustien kavereiksi myös nämä seeprakuviolliset. Ihan superhauskat, tykkään näistä paljon! Mietin aluksi ovatko nämä vähän "jäätävät", mutta totesin, että sama se, ei haittaa. Nämä siis Gina Tricotista.

Ostin vielä joitan höpönlöpöalusvaatteita, joita en kehtaa esitellä... mutta nekin olivat Lindexiltä ja alennuksen alennuksessa. Joten oikeastaan ne ginan mustat legginsit olivat ainoat normihintaiset. Seuraavana päivänä podin hirveää ostomorkkista, vaikka näiden yhteissumma ei ollutkaan mitenkään päätähuimaava. Kun on vain jo niin tottunut pihistelemään, tuntuu kamalalta "tuhlata".

Ei kommentteja: