26.3.2009

Vähän nyt enemmän hauskuutta peliin

Tässä kuussa blogissani on ollut vähän hiljaisempaa. Olen ollut hetkittäin kiireinen ja ilmassa on ollut myös pientä kyllästymistä blogimaailmaan, ja taas vastaavasti suurta mielenkiintoa oman itseni prosessointiin :D

Olen myös kovin kyllästynyt tähän yleiseen synkistelyyn, synkistelymuotiin ja sen ihannointiin. Blääh. Goottityylissä ei ole mitään pahaa, päin vastoin, mutta yleinen "ai vitsit mä oon niin raju" -meininki on vaan niin superväsynyttä ja tylsää. Haluan värejä, hauskuutta, huumoria, hassuttelua, hienoja yksityiskohtia, koristeellisuutta, printtejä! Joka paikassa jauhetaan lamasta ja synkistä ajoista, jotka ovat vasta edessäpäin, kasvavasta työttömyydestä... ruuan hinta nousee, vuokrat kallistuvat, YT-neuvottelut...

Käyn ihan liian harvoin style.comissa tutkailemassa eri mallistoja. En muista käydä, eikä mielenkiinto riitä, sillä mallistoja ja suunnittelijoita maailmaan mahtuu. Koitin kuitenkin tsempata tässä suhteessa, jotta olisin hieman enemmän perillä siitä, mitä maailmalla tehdään ja löysinkin vaikka mitä hienoa ja/tai hauskaa.

Christian Lacroix, spring 2009 Couture:
Sotilashenkiset takit kultanapeilla, pidän! Mustavalkoisuus, hörselöt, pidän. Kahta pallokuosia yhdistelevä takki veti suuta hymyyn :DVärikkäät kirjailut valkoisessa, pidän. Kirjava sekamelska upean tummaihoisen mallin yllä, pidän. Pastellisävyjä yhdistettynä jos jonkinmoiseen hilavitkuttimeen, pidän.

Runsautta, värejä, röyhelöitä, överiä, ruusukkeita, rusetteja, palloja, pidän, pidän, pidän!Juhlallista, naisellista, lisää hörselöitä, sifonkia, tylliä, kultalameeta. Pidän.
Tässä vaiheessa joku minimalisti tarvitsisi jo astmapiippua. Minulle tämä on hauskaa ilottelua.
Ja joo joo, tiedetään, nämä ovat couture-asuja, eivät käyttövaatteita, mutta mitä sitten? Eikö muodin pitäisi olla välillä vähän niinkuin teatteria, hauskuuttaa, iloitella? Toki tarvitaan draamaa, mutta eikö myös komediaa?
Lighten up, people!

2 kommenttia:

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Osuit täysin naulan kantaan! Itseänikin riemastuttaa kaikki teatraalinen hörselöinti ja ehkä jopa kaiken perinteisesti naiselliseksi mielletyn karnevalisointi. Kun laitetaan pitsiä ja puhvihihoja, niin sitten laitetaan kunnolla. Samalla tavalla miellyttää tosi maskuliiniset naistenvaatteet.

blandad. kirjoitti...

Joo niinpä. Joskus tarvitaan sitä, että vedetään överiksi, mutta kuitenkin hyvällä tavalla. Ja nauretaan päälle. More fun!