29.3.2009

Week went away

Poimintoja menneeltä viikolta:

- löysin viime sunnuntaina kadulta kameran, joka monien mutkien kautta palautui takaisin omistajalleen. Uskomaton tarina, joka päättyi siihen, että minä ja kaverimme nautimme lasilliset punaviiniä hurmaavien ranskalaismiesten kanssa (ja he oli tajuttoman charmikkaita ja komeita!). Koko tapaus oli kuin tv-sarjoista tai leffasta tuttua, mutta hauska piriste arkeen ja todiste siitä, että löytäjän kannattaa palauttaa toisen omaisuus, jos vaan voi :)

- päiväkävelyä Eiran rannoilla. Vaihtelua ah niin armaan Kallion harmauteen...- vintage + romantiikka = kevätfiilistelyä!

- toteamus, että paksut silmärajaukset tekevät arjesta juhlaa.

- Havainnointia, että Vincent Bakkumin huippuja töitä on esillä Galleria 7:ssä Bulevardilla. En uskaltanut mennä sisälle asti, ihailin vain ulkoa. Lisäinfoa http://www.saintjustine.com/ Kannattaa tsekata myös Vincentin haastattelu ja kiva koti Oliviasta, nro 11/08! Juttu löytyy myös nettisivuilta.


- angstailua, laiskottelua, kiukuttelua, fiilistelyä. Ongelmallisia ystävyyssuhteita, järjetöntä itsekritiikkiä, epätoivoa, innostusta, uskoa ja toivoa. Tunneskaalaa laidasta laitaan, normimeininkiä siis.

- Söin ysibaarissa (Bar 9, Uudenmaankadulla) Pollo Limonello -pastaa. Ah!
- toteamus, että pinkki on ihana väri ja värikkyys on perustarve.

- toteamus, että kun maksaa vinon pinon laskuja, saavuttaa hyvän mielen.
- Kävin syömässä makoisaa à la carte-ruokaa kaverini opinnäytedemossa. Täytettyä siikarullaa kermakastiikkeessa, tilliöljyä, karitsan karetta, perunakrokettia (pinaatti- ja aurajuustotäytteellä!), lisänä perunapyree ja madeirakastike. Jälkkärinä suklaakakkua, mansikkavaahtoa ja vaniljakastikketta. Kaveri sai hyvät pisteet ja minä hyvän mielen. (Tosin mietin hieman tätä karitsan syömistä... )

- pienoinen ostomorkkis ja ostoksen salailuyritys, jonka päädyin paljastamaan muutaman punkkulasillisen jälkeen:


eli IVANAhelsingin mallikappalemyynnistä ostettu, kuvaa vastaava punainen froteemekko, jossa on iso tiikeriprintti. Kyseinen kappale (ei kuvassa) on siis II-laatua, printissä hieman haaleutta ja hintaa siksi vain 39€. Päätin, että ensi viikolla syön kaalikeittoa.
- Toive, että kevät alkaisi jo pikku hiljaa saapua!

Ei kommentteja: