29.4.2009

Hyrriä ja ruusuja

Vietän tänään ompelupäivää! Oh joy.
Teen mm. vappumekkoa (vaikka voi olla että vietän vapun ihan vain kotosalla tuon jalan turvoituksena takia...) ja tässä väliajalla halusin tulla fiilistelemään paria ihanaa mekkokangasta.

"Hyrräkangas" on tämän hetken lemppareita, harmi vain, että minulla on siitä enää muutamia paloja jäljellä. Ostin sitä ehkä kolme vuotta sitten (?) ja tein siitä kesämekon. Ostin samaa kangasta myös tummasävyisenä, siitä ompelin puolihameen. Kangas on ohutta puuvillaa. (Kyseinen kesämekko on muuten juuri nyt hukassa! Toivottavasti se löytyy pian.)


Ruusukankaasta tulee jo edellä mainitsemani vappumekko. Ostin kankaan jo yli kuukausi sitten ja olen säästänyt sitä juuri vappua ajatellen. Se on viskoosia ja kuosi & väritys on mahtavaa: tarpeeksi "vanhanaikaista", eikä liian laimeaa. Kuva ehkä vääristää hieman, oikeasti sävyt ovat enemmän punaiset kuin pinkit. Tätä on siis nyt myynnissä Eurokankaassa, 5,90€/m.

Back to work!

2 kommenttia:

SMJP kirjoitti...

ah, tuo ruusukangas on kertakaikkiaan hurmaavaa! pelkäänpä vain pahoin, ettei se kuulu vaasan eurokankaan valikoimiin. :<

blandad. kirjoitti...

Kannattaa tiedustella, voihan olla että sitä saa esim. tilattua?
Nimi on Duffy-viskoosi, tuotekoodi 5508103P100