5.4.2009

In my place, in my space

Terveiset maalta!
Tilanne Helsingissä meni omalta kohdaltani siihen, että "paloi käämit, lähdin meneen". Hyvä ratkaisu kaikenkaikkiaan. Olen saanut miettiä ja pohtia asioita monelta kannalta, rauhassa, ilman että kukaan on niihin vaikuttamassa. Joskus tarvitsee aikaa olla yksin. Oikeastaan tämä oli myös pakkorako miettiä, mitä haluan tulevaisuudelta, ihmissuhteilta, ystävyydeltä. Täydellistä valaistumisen tunnetta ei ole tullut, mutta toisaalta eihän ratkaisuja tarvitse aina löytää heti.

Mukavia asioita tässä maalaiselämässä on elämän yksinkertaisuus ja pienet jutut: syöminen, saunominen, lukeminen, käsityöt, nukkuminen. Tosin stressin takia olen nukkunut superhuonosti ja ilmeisesti tuli saunottua hieman liikaa, koska leposyke ei suostunut laskemaan moneen tuntiin ja olin vähän huono olo :D mutta joo, tekevälle sattuu.

Olen tehnyt joitain hyviä löytöjä: kahdet kengät, toiset 4,20€ ja toiset 3€. Löytyivät ihan marketin alennuskorista, mega-alennuksen lisäksi sain vielä lisäalennusta. Näiden lisäksi harmaat haaremihousut, 9,90€. Mahtavat kotihousut!

Huomenna on luvassa Tampere-päivä!

1 kommentti:

Juuli Linnea kirjoitti...

voov haaremit alle kympillä ! :o :D