19.4.2009

Keeping myself busy

Hola!
Olen palannut! Tosin tällä hetkellä surkeiden nettiyhteyksien äärellä, joten ihan täysipainoiseen bloggailuun en vielä pääse käsiksi, vaikka matskua olisi vaikka jos mitä.
Lapin reissu meni ihan jees, mutta sain reissussa flunssan ja mahataudin, joten kaksi päivää meni täysin hukkaan. Ehdin siis käydä kerran hiihtämässä (sukset luistivat enemmän taakse kuin eteen...), ajoin moottorikelkalla (olin kaverini kyydissä ja kaaduimme! onneksi lumi oli hyvä pehmuste), saunoin... aika vähiksi jäivät aktiviteetit ja kipeyden ansiosta olin hirveä hermoraunio kotiinlähtöpäivänä... lentokoneessa korvat lukkiutuivat täysin ja kärsin aivan järkyttävästä kivusta 20 minuutin ajan. Nice. Eli ei siis mitenkään putkeen mennyt reissu! Mutta Lappihan on aivan mahtava paikka ja koin taas jonkinlaista sielunrauhaa heti, kun pääsin Kittilän lentokentälle. En tiedä, ehkä pitäisi muuttaa Lappiin kokonaan.
:D
Oikeastaan heti reissusta kotiuduttuani tulin takaisin maalle, tuli valtava ikävä kissoja ja olin kipeä ja kiukkuinen reissun jälkeen, joten Tuksua lainatakseni "olin rentoutumisloman tarpeessa". Edelleen on nuha, mutta olen pitänyt itseni kiireinä omien proggiksieni parissa, joita voin esitellä kun pääsen Helsinkiin, johon palaan viimeistään ensi viikon lopulla.

Ei kommentteja: