17.5.2009

And she shops and she never drops

Kirpputorishoppailun sääntö numero 1: jos löydät jotain hauskaa, joka maksaa yhden euron, osta se, vaikka et sillä hetkellä olisikaan niin varma, haluatko sitä todella. Koska myöhemmin se saattaa olla mennyttä.

Näin pääsi käymään :( Löysin perjantaina erään pitkään himoitsemani asian, joka olisi maksanut euron, mutta en ollut niin varma halusinko sitä sitten kuitenkaan. Jätin ostamatta ja kotona keksin, miten olisin voinut muokata siitä jotain vielä paljon hienompaa. No, palasin paikalle tänään (kaksi päivää myöhemmin) eikä sitä enää ollut siellä. Hitto.

Tulin kuitenkin kotiin näiden kanssa:

Kahden euron mustat peep-toe slingbackit. Huippulöytö, istuvat hyvin ja ovat vähän käytetyt. Matsku on "tekstiiliä", sisäpohjat nahkaa. Made in Italy.

Tein henkilökohtaisen ennätyksen ja kävin Uffin tasarahapäivillä vain yhtenä päivänä ja ostin vain kaksi asiaa."Kevyellä pantterilla" hame. 2€. Tämä on jonkun ihan omin pikku kätösin ompelemana, joten olin aika yllättänyt että tämä istui hyvin - asiaa saattaa auttaa puuvilla/elastaani matsku. :)

Tummansininen polyesterunelma, kerroshame, jonka yläosassa paljettinauhakoristelu. 2€. Tässä on ihanat kakskytluku-vibat. Joo joo joo, en tarvitsisi enää yhtäkään mekkoa... sen sijaan tarvitsisin huikeasti erilaisia tapahtuma- ja bilekutsuja, joissa voisin käyttää niitä kaikkia mekkoja.

Valtterilta Zaran metallikoristellut läpsysandaalit. Tässä tuli pienoinen virhearvionti, josta pääsemme kirpputorishoppailun sääntöön numero 2: jos et jaksa sovittaa, on turha kotona kiukutella, jos ei istu. Nämä ovat nyt sitten tuosta "läpän" kohdalta liian matalat omiin jalkoihin... kyllä meinasi taas itku tulla kun kotona huomasin tämän, koska jotenkin tykkään näistä ja nämä olivat tosi halvat. Päätin, että pienellä muokkauksella näistä tehdään käyttökelpoiset. Mutta silti ärsyttää.
Ranskalaisia Elle-lehtiä tämän vuoden alusta ja hintaa tyyliin 0,50€/kpl. Ranskalaiset on vaan niin supercooleja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja: