26.5.2009

I say

Olen nyt aika jälkijunassa, mutta ajattelin heittää ilmoille muutamat omat mielipiteet blogimaailmassa muotiin liittyvistä jutuista... kiva laittaa vielä yksi lusikka soppaan:

Matthew Williamson for H&M: pidin niistä molemmista mallistoista ja ne jämät joita näin henkkiksellä oli kyllä tosi hienoja. Varsinkin kesämallistossa oli monta suosikkia, joiden tilaamista oikeasti harkitsin (taikasana o-sa-mak-su), mutta totesin että se ei edellenkään auta sitä ongelmaa, että minulla on jo nyt aivan liikaa vaatteita+ liian vähän rahaa :( ja toisekseen en olisi halunnut tyytyä pelkkään "riikinkukkotoppiin", kun se nyt on sitten taas kaikilla.

H&M Divided "rokkimallisto" syksylle: joo, ihan kiva, mutta en varsinaisesti tykkää että oletusarvoisesti rokki-asenne saavutetaan joillain tietyillä vaatteilla :/ Mutta siitä lampaanlapahihaisesta samettimekosta kyllä ihan tykkään.

Suomen huippumalli haussa, tuotantokausi 2: Aika pliisuja kasvoja, tähän mennessä tippuneet ovat jo sulavasti painuneet unholaan. Omat suosikit Nanna ja Riina. Jollain tavalla toivon, että Suvi-riepu saisi puserrettua itsestään sen mallin ulos! Mutta Se ärsyttävä pikkulikka vois tippua jo. Mutta tuotannollisesti aika mielenkiintoinen kausi!

Muodin huipulle: mikäs tää meneillään oleva kausi on...? Omat suosikit Kelli (ihana tyyli!) ja Daniel. Taso on yleisesti ottaen tosi korkealla ja monta oikeasti tosi hyvää& lahjakasta tyyppiä. Kenleyllä on muuten myös ihana tyyli, mutta jotenkin ärsyttävän nenäkäs noin muuten. Yleisesti ottaen Muodin huipulle on niin paras sarja! Hyvä casting, hyvä kässäri, koko ajan positiivinen lataus päällä ja kaikki turha diipadaapa on jätetty pois ja osattu keskittyä olennaiseen. Kuka ei voisi rakastaa Tim Gunnia? BTW ei kiitos juonipaljastuksia, mulla on pieni elämä ja pidän siitä että joka viikko on jotain odotettavaa!

Suomen Muodin huipulle: Kannustuksesta huolimatta en hakenut ohjelmaan :) Jossain vaiheessa oli lähinnä todella ärsyttävää, koska kaikki kaverit ja tuttavat kyselivät asiasta. Oli kuitenkin ihanaa kuulla monen sanovan, että juuri minun pitäisi "mennä" siihen :) Ilmeisesti minut nähdään kilpailuhenkisenä, ärsyttävänä ja televisioon pyrkivänä ihmisenä :D No ei. Tosiasia on, että fanitan jenkkiversiota niin kovaa, että en halua lähteä mukaan juttuun, josta ei ole paljon mitään infoa saatavilla hakuvaiheessa. Kun telkkarissa keekoilu on ihan vihon viimeistä hommaa, niin siinä pitää olla kannustavana tekijänä hyvät palkinnot, enkä tiedä onko Suomessa tarjota niin merkittäviä palkintoja kuin vastaavasti jenkkiversiossa. Ja varmana tietona, että jos olisin ohjelmaan päätynyt, olisi luvassa ollut julkista häpeämistä, koska olisin kuitenkin saanut itkupotkuraivarit stressitilanteessa... kamera kuvaa, kun Heidi istuu lattialla, itkee ja hakkaa ompelustaan maahan niin että nuppineulat sinkoilevat ja huutaa "MÄÄÄENNJAKSAAAA", sen jälkeen olisikin ollut kiva mennä S-markettiin ostamaan kissanruokaa ja nuudeleita, kun ihmiset tunnistaisivat "hei toi on se muija joka flippas telkkarissa". Odotan silti mielenkiinnolla ohjelman alkamista.

Farkkushortsit: Usein ihmetyttää miksi farkkushortseja, jotka näyttävät siltä että ne on leikattu tavallisista farkuista, pitää myydä valmiina kaupassa?

Pyöräilyhousut: Jeee! Mä oon niin mukana tässä jutussa - tosin ajattelin vetää pyöräilyhousut mekkojen alle ihan vaan käytännöllisistä ja mukavista syistä :D Vai pitäiskö hankkia sellaiset kunnon vanhanaikaiset mummojen lahkeelliset alkkarit????

No joo, näitähän nyt vois laukoa loputtomiin, mutta ei jaksa enää!

Ei kommentteja: