8.5.2009

Mekkojamekkojamekkoja

Tää on viikko on ollut taas jostain syvältä. Koko ajan on ollut fiilis, että en saa mitään aikaiseksi enkä osaa mitään eikä mistään tule yhtään mitään. Totuus on, että olen kuitenkin hoitanut paljon asioita, joita on pitänyt hoitaa: maksanut laskuja, palauttanut kirjastonkirjat (joita ei muuten ollut vähän!) postittanut asioita, siivonnut, järjestellyt... Tiistaina kävin näyttelyavajaisissa ja eilen suoritin jotain, mitä olen miettinyt viime syksystä eli siivosin vinttikomeroni. Se ei ollut mikään pieni juttu, siinä meni monta tuntia, mutta nyt siellä on asiat järjestyksessä ja se tuo suunnatonta mielenrauhaa. Lisäksi erittelin jätesäkillisen vaatteita ja muuta kirpputorille laitettaviksi ja osan vaatteista ehdin jo pestä. Noh, ompelu- ja piirustushommat eivät ole sujuneet YHTÄÄN, mutta monta muuta hoidettavaa asiaa on hoidettu.

Vaatekomero alkaa olla "kesäkunnossa" ja myös räjähtämispisteessä, sillä omistan selkeästi enemmän kesävaatteita. Ja erityisesti mekkoja... mutta koska more is more, eksyin aamukahvia juodessa Asokselle pyörimään ja katselemaan - no mekkoja!


Tässä mekossa on mukavat mummovibat, se on jotenkin arkinen muttei sitten kuitenkaan, kankaassa on lurexia. Cacharel by Eley KishimotoTämä mekko olisi niin katu-uskottava näyttelyavajaisiin yms. tilaisuuksiin, jossa on paikalla jonkin sortin taiteilijoita/designereita! Jaegerin digiprintattu silkkitunikamekko.


Musta hipahtava bilemekko Asoksen omasta mallistosta! No hei toi avonainen selkä ja noi koristeet!


"Jos omistaisin vyötärön ja rusketuksen"-mekko. Manoush Marilyn dress.


Kimonohihat ja ihana selkä taas - ja rusetteja. Asoksen omaa mallistoa, nimi tais olla Cut out bow kimono dress.


Iiiihihiii! Ameeeriicaaaa! Tämän mekon kanssa jotain puna-valkoraidallista kiitos. Materiaalina jersey, eli tämä on varmaankin tosi mukava päällä. Sonia Rykiel.

Nyt vois tehdä jotain järkevää.

2 kommenttia:

Juuli Linnea kirjoitti...

Oi oi. Taisit tartuttaa minuun mekkokuumeen.

blandad. kirjoitti...

Hyvä. Mekko on kaunis asia.