6.5.2009

Näytöksiä ja näyttelyitä

Ah, kevät kaikessa monimuotoisuudessaan. On taas aika koulujen muotinäytösten ja valmistujaisnäyttelyiden. Nämä on mielenkiintoisia tapahtumia, joihin olisi ihan kiva ottaa osaa, on hyvä nähdä "mitä muut tekee".

www.rockfashion.fi
Rockfashion on Metropolia ammattikorkeakoulun näytös 7.5.2009 klo 17.00. Korjaamolla. Vapaa pääsy. Ainakin nettisivuihin oli panostettu, oli mukavaa nähdä kuvia suunnittelijoista ja samalla luonnoksia - aina mielenkiintoista.

www.wetterhoffblanco.com
HAMK:in muotoiluopiskelijoiden näyttelyä Design Forum Finlandin kellaritiloissa 8.5.2009 alkaen sekä muotinäytös kulttuuriareena Gloriassa 14.5.2009.

www.mastersofarts.fi
Ensi viikolla on MoA:n avajaiset, eli Taideteollisesta korkeakoulusta valmistuneita Taiteen maistereita luvassa roppakaupalla. Olen käynyt parina viimeisenä vuonna katsomassa valmistujaisnäyttelyn ja on ollut kyllä taso korkealla. Ja ainakin vuonna 2007 nuo avajaiskemut olivat ihan tosi hauskat. Yritin bongailla, olisiko jossain mainittu taikkilaisten näytöksestä mitään, mutta en löytänyt. Haluaisin käydä katsomassa kyseisen tapahtuman, kun siitä aina niin kovasti meuhkataan :D aiemmat näytökset kun ovat aina jääneet välistä.

No entäs kaikki muut? Sen tiedän, että oman koulun näytös oli ja meni jo... ja turkulaisten näytös oli eilen. Aiemmin näistä löytyi aina kovasti infoa fashionfinlandissa, mutta sivusto tuntuu nykyisin aika hiljaiselta...

Ei kommentteja: