27.5.2009

Soitan sulle kammalla

Jotkut päivät ne vaan on tarkoitettu ihan piloiksi.
Olin päivällä kirjastossa lukemassa. Jossain vaiheessa vastapäiselle paikalle saapui oudosti käyttäytyvä mieshenkilö, joka pilasi opiskelurauhani: mies heilui, nousi välillä seisomaan, sitten istuutui taas, puhkui, puhisi, kirjoitti vimmatusti, nousi taas seisomaan, tuijotti (yllätin hänet muutamaan otteeseen) - kunnes hän hävisi paikalta. Rauha maassa, mutta vain siksi aikaa että mies palasi uudelleen, nyt seisoen ja kammaten vimmatusti tukkaansa. Jossain vaiheessa ilmeisesti joku kiva kirjastoihminen kävi huomattamassa hänelle jotain, en saanut selvää mitä. Sen jälkeen mies rauhoittui... kunnes alkoi soitella kammalla. Pppiuuu,piuuu,pppiuuuuuuu. Kauan.
Tässä vaiheessa minua ärsytti ja PELOTTI. Olisittepa nähneet sen intensiteetin, jolla mies katsoi kampaansa, läheltä, soittaen sitä samaan aikaan. Lopulta soitin alkoi ärsyttää ja mies aloitti kampapiikkien katkomisen.
Lähdin meneen.
Kotona odotti eteisen lattialla pitkästä aikaa kissanpissat ja ihania kirjeitä pankista: on taas se aika vuodesta, kun opintolainoista pitää maksaa korkoja. Kiitti. Summa ei ole pieni, ehei. Summa on aiemminkin ollut iso, mutta nyt se on valtava.
Päivän itkut nro. 1
--------------------------
Hyvä ruoka, parempi mieli ja aloitin alusta. Kirjastoreissu vol. 2 jälkeen piti käydä kaupassa ja kävinkin: kassalla oleva neiti alkoi nillittää etusetelin käytöstä, joka ei nyt sitten käynytkään vaikka on ennen onnistunut. En jaksanut alkaa siinä kassalla vänkäämään aiheesta, koska käyrät olivat aika korkealla jo muutenkin, maksoin ylihintaiset ostokset ja lähdin taas meneen.
Kotona keräilin itseäni ja tuijotin sitä etuseteliä jonka takaosan teksti todisti, että minun olisi ollut oikeutettua käyttää sitä p*rkeleen lappusta.
silti päivän itkut nro. 2
--------------------------
Ajattelin, että noh, onneksi tulee Greyn anatomia. Virhe. Kauhea jakso. Kyseinen sarjahan on aivan loistava, mutta niin kamala samaan aikaan. NE KAIKKI KUOLI! (no paitsi se yks) SILLÄ ON KASVAIN, KUOLEEKO SE (no mut se meni naimisiin) MÄ EN IKINÄ PÄÄSE NAIMISIIN (---)
Päivän itkut nro. 3, 4 ja 5
--------------------------

Onneksi tajusin, että ipu (Ninnin uusin lempinimi) oli yrittänyt vain ilahduttaa mamia ja selkästi yrittänyt pissata niiden lainalaskujen päälle!

Tässä muuten pari kuvaa viime ajoilta, eri päiviltä molemmat. Ilmeisesti omistan hetkittäin vain yhden KISSAN ja sen lisäksi yhden mörön.


Mörkö asustelee päiväpeiton alla, viihtyy siellä useitakin tunteja makoillen ja tulee esiin ainoastaan ruuan toivossa. Ipu-parka :D mutta toisaalta mörköä ei voi syyttää: tämänkaltaisia päiviä lisää ja taidan itsekin mennä päiväpeiton alle enkä tule ihan heti pois!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Tuttuja on nuo opintolainaongelmat täälläkin. Olethan tietoinen Kelan korkoavustuksesta? http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/170801105924IL

blandad. kirjoitti...

joo olen tietoinen, hain viime kesänä saman homman edessä... tuli bumerangi, koska tuloraja ylittyi... paska homma, koska kaikki rahat menevät elämiseen eikä säästöön jää, eli vaikka rahaa paperilla jäisi muutaman euron tulorajan yli, se ei tarkoita sitä että minulla olisi mistä maksaa juuri nyt!