7.5.2009

Yksi turkoosi keinutuoli, kiitos.

Korkkinen ilmoitustaulu löytyi siis viime sunnuntaina Valtterin kirpputorin itsepalveluosastolta. Hintaa 3,5€. Nopeasti koottu kollaasi sunnuntailta ja muutamia juttuja joista tykkään nyt.


Ah toi Diorin mainos - hiusvalo! Niin ja muumikortti!

Kesää kohti mennään ja himo väreihin sen kuin yltyy. Keltaisessa t-paidassa on magee printti (CTRL). Naisrintamerkki on Lucy Was Driving -bändin promo!

Sain tuon Dieselin mainosrintamerkin joskus kaverilta, kun olin ihastellut ja kinunnut sitä tarpeeksi kauan - niin hieno. Matchaa ton emalisen Zürich -merkin kanssa, eikö? No ei kyllä yhtään :D Sydän on ihanaa pinkkiä mokkaa.


Viime viikolla sain päähäni uuden pakkomielteen, että nyt pitäisi saada turkoosi keinutuoli! Olen ilmeisesti nähnyt tämän kuvan ja unohtanut asian kunnes se palautui mieleeni - ja täysin uutena ja omana ideanani!

TEE SE ITSE on oman elämäni motto. Siihen voi lisätä peräliitteen SAAT SEN HALVEMMALLA. Leikkasin tuon Marimekon mainosvihkosesta, mukavannäköinen fontti. Siinä Marimekon mainosvihossa oli kiva idea, mutta toteutus tökki: ensinnäkin ne ohjeet oli mielestäni tylsiä ja toisekseen ne eivät olleet riittävän perusteellisia, että aloitteleva ompelija tajuaisi mitä pitää tehdä.

Olen salaa piilohippi. Tuo helminauha jossa on kulkusia on nilkkakoru! Ihana hippifiilistelykuva on jostain vanhasta jenkki-Voguesta vuodelta... 2004? (Bad Rabbit lävistää.)


Mekkokuva on Biancon mainoskatalogista ja toi mekkohan on nyt vaan ihan superhauska! Ylempänä näkyy ihanainen Lumikki ja alempana Tony the Tiger.

Ja tässä on kaunis fontti, tykkään. Oisko jostain Annasta tai MeNaisista... Tykkään erilaisista fonteista(kin) ja haluaisin tehdä oman fontin.

Veljelläni taisi olla tälläiset pelikortit joskus... ristihertta on niin kaunis ja nätisti piirretty. Ja haluaisin kuvittaa omat pelikortitkin.

Sellaisia nyt, pian taas jotain muuta.

Ei kommentteja: