23.6.2009

Feeling it

Kello on 23.00. ja ulkona on yhä valoisaa! Kävin hetki sitten sisäpihalla ja siellä tuoksui ruusuilta! Taivaalla lenteli pieni parvi pääskysiä. Olen eilen ja tänään ollut puistossa piirtelemässä ja maalaamassa. Sitten lenkille ja sen jälkeen ruokaa - ah. Sen päälle vielä mahtava Skins telkkarista. Huippufiilikset! Tuntuu kuin olisin rakastunut, vaikka en olekaan. En oikein jaksa välittää kaikista ikävistä asioista ja olen vaihtanut kunnon hippivaihteen päälle.

Olotila lähenee keveysasteeltaan tätä:Ajatuksissa tuntuu tältä:On parasta että joka yö vieressä nukkuu tämän näköinen kaveri:
(Tosin tässä kuvassa se on "piiloutuneena" vaatekomerossa, ja on selkeästi hieman harmissaan että hyvä piilo paljastui... hah!)

... Unohtamatta näin muikeaa kaveria, joka on samalla maailman ärsyttävin (varastelee ruokaa aina kun siihen on mahdollisuus) ja maailman ihanin pussauskissa:


Tämän päivän lempparimekon tarjoaa Modström, kevät 09 mallistosta:
(Ruutua ja ihanat värit ja kiva muoto!)
Päivän lempibiisi on N.E.R.D:n She wants to move. Pharrell on IHANAihanaIHANA! nam.

Muikeaan olotilaani on varmasti pitkälti syynä se, että olen alkanut lenkkeillä säännöllisesti ja muutenkin lisännyt liikuntaa. Tästä syystä on pitänyt tarkkailla mm. proteiininsaantia ja varmasti näiden kombinaatio on tehnyt hyvää mielellä ja keholle. Lisäksi olen nukkunut paljon :)

3 kommenttia:

W kirjoitti...

Ihana toi Modströmin mekko! Haluan sellaisen... :/ Aurinko tekee kyllä ihmeitä muutenkin innokkuus-tasolle!

nooruska kirjoitti...

On niin ihanaa, kun on valosaa! Kisut on tosi somia. Alennusmyynneistä ois paras löytyä just SE RUUTUMEKKO ;-).

blandad. kirjoitti...

Nyt vaan kaikki metsästään tuota mekkoa aleista, normihintaa sillä on 100€, jos jostain irtois halvemmalla..?
Aurinko pistää polvet veteliks ja pään pyörälle :)ja valoisuus on skandinaavien ilo, jota ei lämpimissä maissa ole, joten siis nauttikaamme.
Ja kisut kiittää kehuista!