15.6.2009

Kesäkemuissa

Viikonloppuna olin kaverin valmistujaiskemuissa hänen lapsuudenkodissaan. Ilma oli huikea ja Vantaan Korsossa lähes maalaisidyllimäinen tunnelma! Itse juhlat olivat mahtavat, paljon ruokaa, juomaa, musiikkia, meininkiä... lähes koko ilta vietettiin ulkona, vaikka jossain vaiheessa alkoikin sataa. Tunnelma oli sopivan hippi, mikä sopikin uuden Kuvataiteen maisterin juhlintaan.

Pääsin käsiksi omaan kesähippeyteni ytimeen, kuljin pihalla paljain jaloin ihastelemassa kasveja, puita, marjapensaita, istutuksia. Ruusumekko pääsi viimeinkin tositoimiin ja sen alle puin tyllialushameen, joka osoittautui hyväksi vedoksi. Ihastelin salaa koko illan runsasta helmaa ja tursuilevaa tylliä :) Tyyli oli muutenkin sopivan fifties, I liked.Illan kuvatuotos sisältää näinkin mielenkiintoisia otoksia... lisäksi kuvia vauhdikkaasta krokettiottelusta ja iltafiilistelyistä, mutta niitä ei nyt täällä nähdä :)
Kemut olivat niin kivat, että kun kotiinlähdön aika tuli, päätimme toisen kaverini kanssa jäädä sittenkin yöksi ja jatkamaan juhlintaa... nukkumaan päästiin puoli viiden jälkeen. Eilen oli ihanaa palata omaan kotiin, superhyvissä fiiliksissä...
"Kyllä oli HYVÄT kekkerit!"

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Viikonloppuna oli myös kesä ja nyt on taas syyssateet... Mekko näytti ihanalta!

blandad. kirjoitti...

nyt on vasta kesäkuu puolessa, joten ei heitetä vielä kirvestä kaivoon :)