6.6.2009

Kympissä

Keskiviikkona kävin pyörähtämässä Argosin jälkeen Helsinki 10 -myymälässä. Olen vain kerran ostanut sieltä jotain (Minna Parikan kengät, jotka jouduin myymään eteenpäin nyyh), mutta silti siellä on aina kiva käydä katselemassa ja ihastelemassa hienouksia. Tällä kertaa törmäsin ihan heti ensimmäiseksi Marimekon tyynyihin ja jännittäviin vaatteisiin. Ohitin homman aika nopeasti, mutta jälkeenpäin selvitin, että kyseessä on Marimekon ja Kympin yhteistyö, jossa myynnissä printtityynyjä ja Samu-Jussi Kosken suunnittelemia spesiaaleja vaatteita. Nam.
Ohitin Marimekot niin nopeasti siksi, että huomio kiinnittyi Étoile Isabel Marant'n vaatteisiin, joissa oli jännä printti. Muutenkin tykkäsin niistä niin paljon, että kotona piti tehdä taustatutkimusta: hyvännäköistä, rentoa, kaunista, tyylikästä, pidän. Myös nettisivut ovat tyylikkäät, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Tässä muutamia suosikkeja:
Suosittelen katsomaan myös näytösvideon, tykkäsin erityisesti tämän kevään/kesän musiikeista ja fiiliksestä (löytyy kohdasta Collections -> printemps/été 2009 alta oleva défilé!)
Kympissä piti vielä ihastella mm. Acnen ihania kenkiä ja mekkoja, second hand/vintage -puolta (siellä on yksi juttu, jota odotan alennukseen, mutta en sano mitä!!!) ja tuoksutella niitä ihania Vivienne Westwoodin Melissa-yhteistyön kumikorkkareita. (Jos olisin varoissa, niin TODELLAKIN olisin hankkinut sellaiset!!!) Kympissä on muuten aivan ihana miesmyyjä, joka tulee aina juttelemaan ja on jotenkin vaan niin kiva kaveri, että tekisi mieli vaan kehua! Eli menkää kaikki sinne, tämä on nyt ilmaista mainosta!

ylin kuva ja muuta kivaa:

Ei kommentteja: