8.6.2009

Luottokamoja

Olen vähän sellainen vaatejumittaja, että saatan mennä samoissa montakin päivää, vaikka vaatekomero on pullollaan vaatteita ja vintillä toiset samoiset lisää. Joistain jutuista vaan tykkää niin kovasti. Tässä muutamia tämän hetken arkikäytössä olevia luottojuttuja (noh osa on olleet mukana menossa jo pidemmän aikaa):Harmaa lörttöneuletakki, näitä on varmaan lähes kaikilla. Ostettu Gina Tricotista 1,5 vuotta sitten. Varmaan käytetyin vaatteeni ikinä.


Viime aikoina suosikiksi noussut IVANAhelsingin froteemekko/tunika, ostin kevättalvella klubimyynneistä sopuhintaan, kun tässä on printissä painovirhe. Tämä on niin kiva ja mukava!

Itsetehty korkeavyötäröinen kellohame farkkukankaasta. Tein tämän ennen pääsiäistä ja oon käyttänyt paaaaljon.

Seppälän ruutulaukku. Paras. Oon jopa vaihtanut vaatteita ihan vain siksi, että saisin ton sopiin outfittiin.

Musta pikkulaukku, huusin Huuto.netistä joskus talvella, maksoi postikuluineen ehkä 3-4€. Kätevä koko, sopii kaiken kanssa!

Ostin tämän ison bägin syksyllä 2007 Aleksi 13:sta ja käytän tätäkin ihan jatkuvasti, tämä on vaan niin hyvä! Viime syksynä ostin tälle seuraajan, josta ei koskaan noussut suosikkia, vaan käytän vieläkin tätä. Money well spent.

Saint & Mortals -merkin epäsymmetrinen trikoomekko, Carlingsin alesta talvelta 2008. Tässä on reikiä, mutta ei voi mitään, tämä on niin mukava ja paras!

Itsetehdyt farkkukankaiset housut = "farkut". Näitten tarina on sellainen, että aloitin tekemään näitä keväällä 2008, mutta jäivät kesken. Tein loppuun viime syksynä, joilloin nämä pussitti nilkoista, koska laitoin niihin leveät kuminauharesorit. Joku aika sitten aloin vaihtamaan näihin vetoketjua, joka oli jo ehtinyt hajota ja poistin kumpparit (näissä oli aina vahva verkkarit-fiilis) ja kavensin näistä näinkin pillit. Yläosastaan näissä ei ole mitään ihmeellistä, edessä vain vetoketju. Nyt näillä on siis uusi elämä ja käytössä jatkuvasti: jos en käytä näitä, niin hametta.
Mustat avokkaat on olleet nyt myös paljon käytössä, maksoivat ehkä 4€ Euromarketin alekorissa. YLLÄRI, nämä on jo vähän rikki!!!!!!!

Gina Tricotin perusneuletakki viime kesältä. Maksoin 4,90€ ja oon aina harmitellut etten ostanut myös muissa väreissä, hinta-laatu-suhde hyvä.

Zaran neuletakki, jonka löysin talvella kadulta ja pelastin hautautumasta lumeen.

Seppälän helmiästennarit, on käytetty ja se näkyy :) Oon muuten sitä mieltä, että valkoiset tennarit käy lähes kaiken kanssa!

Olen vihdoin löytänyt huivit! Tässä lemppareita: Pinkkiruudullinen Seppälä, musta kirbeltä joskus vuonna nappi, pallokuosinen on reilun kuukauden takainen alelöytö Sokokselta. Pikkuhuiveista pilkullinen vastikään kirbeltä ja pinkki bandana-huivi suoraan vuodelta 1991 tai 1992.

Liselotte Watkins for H&M-kangaskassi tuli sen kankaan mukana ja tämä on niin kiva, että käytän tätä jatkuvasti kauppa-/lisäkassina.
Näitten lisäksi käytän perus t-paitoja, mustia leggareita ja mustaa, monta vuotta vanhaa lyhyttä college-hupparia! Koruja käytän tällä hetkellä aika vähän. Olen kausipukeutuja, fiilikset ja mieltymykset vaihtelee kovasti. Kivaa huomata, että monet näistä jutuista on jo vähän vanhoja ja suurin osa on ostettu jonkun alennuksen voimin. Näissä näkyy myös tämän hetken lempparivärit punainen, vahva pinkki ja vaaleanpunainen!

2 kommenttia:

SMJP kirjoitti...

vitsi että tuo IVANAhelsinki-tunika on hieno! ei mikään ihme, että se on yksi lemppareistasi :)

blandad. kirjoitti...

jep, hyvin sijoitettu 39€!