7.6.2009

Oh what a Sunday

Lallalaaa.
Positiivisuus, kauniit ajatukset, hyvä energia, zen, aura...
Yritän tsempata nyt ja kovasti, koska Eurovaalitulos ÄRSYTTÄÄ tällä hetkellä aivan uskomattomia määriä! No, on kai ymmärrettävää, että vaikeina taloudellisina aikoina tämä paljon puhuttu protektionismi nostaa päätään ja ihmiset protestoivat äänestämällä konservatiiveja. Mutta silti, en voi käsittää että Timo Soinin kaltainen henkilö valitaan edustamaan Suomea. Aaarrgghh.

Juttelin tänään Messengerissä pitkästä aikaa exän kanssa, joka heitti ilmaan ajatuksen, että voisin muuttaa hänen luokseen ja perustaa yrityksen ja alkaa tehdä rahaa, koska siellä aloituskustannukset ovat matalammat, mutta mahdollisuus menestyä suuri. Sunnuntain haavoittuvaiseen ja "yhyhyy-mä-oon-yksin-ja-yksin-jään" -olotilaan webcam-jutustelu ei ollut ehkä kaikista järkevin vaihtoehto: mitäpä jos muuttaisinkin hänen maahansa, perustaisin tuotantolaitoksen ja ryhtyisin kunnon kapitalistiksi. Sinne vaan kunnon sweatshop-ompelimo pystyyn ja tuotteet skandinaviassa rahoiksi. Voisin samalla harjoittaa pienimuotoista import-toimintaa, tuoda mattoja ja muita kivoja pikku käsitöitä ja myydä Suomessa kalliilla.

Total win-win situation!
1. ) saisin miehen, joka haluaa minut ja vain minut, vaikka erosta on kohta jo 2 vuotta.
2.) oma tuontantokoneisto, aloituskustannukset matalat, tuotantokustannukset matalat, mutta laadukkaasti profiloidulla konseptilla voisin saavuttaa rahaa, menestystä, laajenevaa liiketoimintaa...!
3.) voisin asua maassa, jossa aurinko paistaa aina ja aina on myös kuuma - mikä rusketus!!!
4.)... ja meidän lapsilla olis täydelliset hampaat, isot kauriinsilmät ja kiharat hiukset!

Elämä ois vaan ihanaa ja kukkasia ja täynnä rakkautta ja kaikki sujuis kivasti ja mukavasti jee jee....


Back to reality. Kaikesta huolimatta Suomi on hyvä, vaikkakin hetkittäin hankalaa maa. Jos täällä menestyisi edes vähän, on se supervoitto! Ja miksi muuttaisin miehen perään, joka jätti minut. Turha sitä on nyt nyyhkiä perään. Sitä paitsi meidän lapsilla olis isot nenät.

Ei kommentteja: