29.6.2009

Täsmälöytöjä

Lauantaina oli sopivan pilvinen sää kirppiskiertelyyn, tai no mitäs säästä, mutta sellainen fiilis että juuri tänään pitää päästä tonkimaan kirpputoreja.
Valtterilla oli yllättäen aika tyhjää, myyntipöytiä tuntui olevan vähän niin itsepalvelu- kuin myyntipöytäpuolella.
Mukaan tarttui silti lehtiä, Ellejä englanniksi ja ruotsiksi ja joitain ruotsalaisia naistenlehtiä. Kaikki yhteensä 1€.


Oikeastaan juuri siksi, etten löytänyt oikein muuta, suuntasin myös muualle. Tuli pitkästä aikaa mentyä Mäkelänkadun kirppiksiä kohtia. Hesy:n kirbe ja Emmaus olivat kiinni, mutta siitä yhdestä (jonka nimeä en muista) löysin korviksia. Molemmat ovat klipsikiinnityksellisiä, jos eivät ihan vintagea niin hyvin sen henkisiä ja väri on ihanan voimakas molemmissa. Hintaa 1€/pari.

Lopuksi palasin vielä Flemarille ja viimeisestä kirbestä löytyi ihana laukku. Periaatteessa kiilto alkaa jo vähän kyllästyttää, mutta tässä oli hieno malli, hyvä kunto, jännä kiinnityssysteemi ja parasta hinta, 2€.


Yhteensä kaikki kustansivat siis 5€! Tulin niin superhyvälle mielelle, koska tein mielestäni hyviä löytöjä. Kuinka paljon kirppistelyä voi rakastaa? Huippua oli myös se, että minulla on pinkkeihin korvikseen sopiva rannerengas (täydellisesti samaa sävyä pyörylöitten kanssa!) ja laukkuun sopivia kenkiä useampi pari, joten näitä tulee varmasti käytettyä.

Ei kommentteja: