22.6.2009

Tourismo

Juhannus oli ja meni! Itse olin kaupungissa, yksin kotona ja hieman kipeänäkin.

Aattona kävin lenkillä ja toin luonnonkukkia kotiin. Tässä ne on jo vähän nuupahtaneita, kisut ovat käyneet innokkaasti haistelemassa...
Oikeastaan koko ajan oli vähän kehno sää, mutta eilen sunnuntaina alkoi aurinko paistaa ja lämpö nousta. Tuli fiilis, että pitää päästä meren rantaan, joten suuntasin Eiraan.

Kuvassa siintää Suomenlinna, jos pitääkin mennä käymään joku päivä!

Ja Uunisaaressa voisi käydä myös...
Olin siis käytännössä Kaivopuiston rannassa, josta lähdin kävelemään... ja samalla leikin turistia. Reitti kulki kohti Kauppatoria, josta suuntasin Mariankadulle ja kiertelin Kruununhakaa ympäri.Kesäkaupunkina Helsinki on ihana. Täällä on paljon nähtävää ja oikeastaan liian harvoin tulee "avattua silmät" kaikille kauniille yksityiskohdille. Tykkään katsella vanhoja taloja ja koneella on nyt liikaa kaikkia "mielenkiintoisia" kuvia arkkitehtuurisista yksityiskohdista, mutta niillä en pitkästytä tämän enempää.
Ja vielä sarjassamme "Mielenkiintoiset ikkunasomistukset!"

Vanhoja huulipunahylsyjä ja meikkejä, tekokynsiä ja täytetty rotta(?!)!
Kruununhaassa sijaitsevat myös ihanat vintageliikkeet Play it again, Sam (nenä kiinni lasissa ah!) ja Nasta. Kruununhaka eli Krunikka on lempipaikkojani Helsingissä, kauniita taloja ja jotenkin aina kovin hiljaista ja seesteistä. Silti on aina kiva palata kotiin Kallioon.

Ei kommentteja: