1.7.2009

Because there is pink everywhere

Kesäkuu meni ainakin minun osaltani suhteellisen nopeasti ohi, mutta oli pitkästä aikaa jotenkin todella mukava ja leppoisa ajanjakso! Kesäkuun viimeisen päivän teemaväri oli vahva pinkki, joka on taas pikku hiljaa hivuttautunut entistä vahvemmin lempivärisuosikiksi. Joku aika sitten lempivärini oli punainen ja vastaavasti hyvin pitkään se on ollut keltainen.Bongasin nämä pinkit kukat jo maanantaina ratikassa istuessani kun hurautin Varsapuistikon ohi. Eilen niitä piti käydä ihastelemassa lähempää. En tiedä miten tähän kukkainnostukseeni tulisi suhtautua... se on täysin lähtenyt käsistä ja tuudittaudun vain menemään sen mukana.

Tässä vähän jatkoa edelliseen postaukseen, lisää hyödyllisiä tuliaisia! Ystävätär palasi New Yorkin kaupungista ja toi Hello Kitty-laastareita! Miten söpöjä! Nämä tulivat tarpeeseen, en ikinä osta itse laastareita, mutta ajoittain näillekin on tarvetta. Kärsin uskomattomasta laastari-kammosta, inhoan niitä yli kaiken ja käytetty laastari on jotain niin kuvottavaa, että pelkkä ajatus saa voimaan pahoin. Ehkä söpöt laastarit lieventävät kammoa hieman :) Näin muuten kerran miten japanilaisturistit hamstrasivat suomalaisia Muumi-laastareita Sokoksella...

Samainen ystävätär toi muuten mukanaan myös jotain todella pinkkiä ja joiden pohjassa lukee Christian Louboutin...

Eilisen päivän asuun kuului pinkki IVANAhelsingin mekko, kontrastina musta neulebolero, joka on sarjaa "luottovaate" ja maksanut vaivaisen 14,90€ hintansa tuhannesti takaisin. Asuun kuuluivat vielä mustat legginsit, pinkit nappikorvikset ja rannerengas ja tehosteena vielä tummanruskeaa sandaalien, olkalaukun ja toisen rannekorun voimin. Mekko ei imartele minua millään tavalla, mutta se on mukava päällä ja pidän sen voimakkaasta väristä. Eilisen outfit oli sellainen jossa viihdyin todella hyvin ja kiittelin itseäni hyvästä klubimyyntiostoksesta.
Eiliseen päivään kuului ravintola Torin kuuluisat lihapullat (money well spent!!! en voi muuta kuin kehua ja suositella kyseistä annosta) ja terassihengailua. Kesä!

Ei kommentteja: