31.7.2009

Elokuuta odotellessa

Seuraa taas pikku avautuminen. Nimittäin totaaliärsyyntyminen, kun lähes joka kolmannessa blogissa ruikutetaan kun KOHTA ON SYKSY. Haloo. Minun kesäkuukaudet on kesä-heinä- ja elokuu ja nythän elämme vasta heinäkuun loppua. Ensin ruikutetaan toukokuu ja alkukesä kun on niin paskat kelit ja sitten kun aurinko paistaa taivaan täydeltä ja mittari näyttää +20 astetta, niin nyyhkitään, että kun kohta on syksy. Kaverini sanoi osuvasti viime perjantaina ollessamme ravintola Sävelessä, että joskus pitäis ottaa se karttapallo esiin ja katsoa missä se Suomi oikeasti sijaitsee, viitaten siis yleiseen keskusteluun siitä kun ihmiset aina valittavat kesäsäästä. Aika jumalattoman pohjoisessa, joten ei tänne nyt valitettavasti saada mitään päiväntasaajan +30-40 lämpölukemia. Ja jos saadaankin, niin suomalainen valittaa kun on liian kuuma tai voi paska kun kohta on jo syksy...

Ruikutus sikseen, sillä huomenna alkaa ELOKUU, joka on yksi vuoden parhaista kuukausista. Ihan vain siitä syystä, että se on synttärikuukausi. Olen kekkeri-ihminen, tykkään järjestää bileitä, kestitä ihmisiä ja olla huomion keskipisteenä. Viime vuonna elin ihan hirveissä ikäkriiseissä, tänä vuonna odotan vain innolla ja mietin juhlallisuuksia, jota voin kyseisen asian tiimoilta kehittää: bileet, tarjoilut, synttärioutfit jne.! Lähestyvä 28 ei edes ahdista, koska tajusin, että tässä on vielä 2 vuotta hyvää peliaikaa ennen 30. Ja onhan sitä ennenkin menty baariin 02.45 :D Kaksi hyvää vuotta aikaa säästää rahaa ja suunnitella mahtavat 30-vuotiskekkerit! Ja kun on paljon samanikäisiä kavereita, voi olettaa että 2011 vuonna on monet bileet tiedossa.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Elokuu ja syyskuu on molemmat mun lemppareita! ja vielä eniten ottaa päähän kesän loppumisen jauhaminen kun en vielä edes ole pitänyt viittä KESÄlomapäivääni... Syyskuussakin voi olla kesäloma. Joo en tajua miksi se syksy on nyt niin ihana. kaiken uuden alku? Uudet shoppailut? Blaah ja oi ihana elokuu!

W kirjoitti...

Joo amen...ärsyttää toi syksyn dissaaminen. Se on ihanaa aikaa ja yleensä aika lämmintäkin.