27.7.2009

Nimpparimekko

Tänään on nimpparipäivä! Hyvää nimpparia siis itselleni!
Poikkesin lauantaina Ivanalla ja ostin itselleni nimpparilahjan :) sain paikanpäällä tietää, että alakerrassa oli alennustuotteita ja päädyin (yllättäen) nättiin mekkoon:

Valkoisella pohjalla korallinpunaista tiikeriprinttiä, pussittavat puhvihihat ja helmassa kunnon rimpsuröyhelöt... tämä on niin nätti!!! Malli on nimeltään Joan, hintaa oli 59€. Tässäpä elämäni paradoksi: ketjuvaateliikkeissä en ikinä raaskisi ostaa tuolla hinnalla mitään, mutta Ivanan alessa hinta tuntuu minimaaliselta, kun pyörittelee normihintaisia tuotteita, joissa roikkuu kolmenumeroiset hintalaput. Aiemmat Ivanat ovat olleet niin lemppareita ja ahkerassa käytössä, joten olen todennut, että on parempi sijoittaa yhteen kuin moneen halvempaan. Kerran se vain kirpaisee :) vaikka kirpaiseekin sitten ihan kunnolla!


Aletuotteita lauantaina


Normaalihintaisia ihanuuksia

Punainen samettiveska, jossa kultainen tiikeribrodeeraus = nam.


Raurrrr!

Hauskaa nimpparia kaikille Heideille!

4 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Ihana mekko! Mutta niinhän se menee en ikinä maksais H&M:n trikoomekosta yhtä paljon kuin Nanson tai Ivanan. Aleissa yritän aina just kyttää noita parempia merkkejä ;-).

Hyvää myöhästynyttä nimpparia!

blandad. kirjoitti...

Kiitos! :)
Ivanan mekoista kuitenkin tiedän, että ne on oikeasti valmistettu Suomessa, niin siitä voi sitten maksaa, vaikkakin vain alehinnan. Ja toisaalta, sarjat on pieniä, joten näitä ei tule ihan joka toisella vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava mekko!

Itsellä on ihan sama, 59 euroa Ivanan mekosta tuntuu ihan hullun halvalta. (Varsinkin jos tuote ei ole edes kakkoslaatuinen) ja joskus sitä huomaa harkitsevansa vakavasti ihan jonkun hölmönkin Ivanan tuotteen ostamista, jos hinta on 5-10 euroa.

Ensi viikolla alkaa siellä työharjoittelu, jännittää! Onko sinulla kokemusta Ivanalla harjoittelusta tms.?

blandad. kirjoitti...

Anonyymi: Eli sulla on siis hyvä maku :D joo samaa täällä, että ivanan aleissa vähän sekoaa ja valuutan arvon taju katoaa 8)
Itselläni ei ole Ivanan harjoittelusta kokemusta, mutta kaverini on siellä töissä:) joten sitä kautta tuttu paikka. yleisesti ottaen hyvä meininki uskoisin, riippuu toki omista odotuksista ja siitä mitä itse haluaisi siellä tehdä. Oman harjoitteluni tein "teollisuudessa" jossa vastaavasti meininki ja työtehtävät ihan erit. Mutta harjoittelusta on aina iso hyöty!
Sellaista ikävää juttua olen kuullut, että Ivanan harjoittelijat voivat saada palkakseen jotain ällöttäviä lahjakortteja, yäk!