11.7.2009

Passion fruit aromatic body butter in memoriam

Kutakuinkin tasan kaksi vuotta sitten olin aika heartbroken ja tein lohdutusshoppailureissun Itäkeskukseen. Siihen aikaan olin töissä ja kuvittelin että rahaa tulee koko ajan lisää (:D) ja shopautin aika huolella. Kyseinen reissu oli ikimuistoinen monellakin tapaa.
Olin aika murtunut ja kuljin omissa mietteissäni, kun sellainen kosmetiikkamyyjä nappasi minut käsihoitoon. Minua muutaman vuoden vanhempi, viehättävä intialaistyttö, joka puhui virheetöntä englantia ja oli niin ihana ja mukava, että halusin alkaa itkemään. Hän teki pikaisen käsihoidon ja olin jotenkin niin hänen sympaattisen olemuksensa ja rautaisen myyntitaitonsa vallassa, että ostin häneltä kasan kuolleenmeren kosmetiikkaa. Tämän kerron siksi, että ostan todella harvoin mitään 70€ arvosta, saati sitten kosmetiikkaa!

Olin hieman järkyttynyt päästyäni kotiin, että mitä tuli tehtyä. 70€:lla olisin saanut jo vaikka mitä muuta, esimerkiksi hajuvettä. Tykkäsin mömmöistä kuitenkin kovasti ja nyt, kun ihanainen vartalovoide on LOPPU, mietin ihan tosissani, että hankkisinko kyseistä juttua lisää. Mahtava suolamömmö (kuorintasuola) loppui jo aikaa sitten, mutta sekin oli aikas ihanata, iho jäi superpehmeäksi. Ja vaikka nimenomaan oli kiellettyä käyttää sitä kasvoihin, otin ja kokeilin... ja se toimi täydellisesti minun ihotyyppini kanssa. (eikä nyt jäädä miettimään, että miksi kiellosta huolimatta kokeilin sitä naamaan...)


Ongelma piilee lähinnä siinä, että nämä ovat kuitenkin hieman tyyriitä ja tällä hetkellä en ole töissä. Ehkä joskus sitten.

Kyseisestä shoppailureissusta sen verran, että mm. ostin alusvaatteita, kengät ja pari trikoista pitkähihaista paitaa ja jostain ihmeellisestä syystä ne alkavat kaikki olla jo finaalissa - yhtä aikaa. Kaikki olleet kovassa käytössä ja lempparijuttuja monin tavoin, mutta en ole kuluttanut niitä tasaisesti ja tasapuolisesti. Hmm.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Oho, aika jännää että kaikki hajoavat kerralla.

Kosmetiikka on kinkkinen juttu kun se on niin tyyristä. 20 e naamarasvasta on musta aika paljon jo. Mutta kun atoopikkona löysin merkin, jonka jälkeen iho on ollut oireeton, niin pakko vaan laittaa siihen rahaa. Ja ihon hoito on aika tärkeää.

Muuten, blogissani on sinulle haaste!

blandad. kirjoitti...

Jep. Itse oikeastaan suosin eniten apteekkituotteita, mutta tuoksuvat vartalovoiteet ovat jotain aivan ihanaa... veikkaisin että toi passion fruit body butter on jotain 40€ purkki... o-ouu. Onneksi on muita, jotka aion käyttää loppuun ensin ja miettiä vasta sitten.