25.7.2009

She needs more earrings, enough is never a question

Kirppistelyjä maakunnasta:


Löysin sekalaisia korvakorupussukoita, yksi pussi maksoi euron ja toinen 0,50€. Näiden lisäksi sain vielä extrana pari rannerengasta ja muutamat korvisparit, jotka luovutin jo eteenpäin.Koska korviksillehan on jatkuvaa käyttöä ja tarvetta, löysin vielä kolmannenkin korvislajitelma, joka oli superlöytö. Hintaa 1,5€ ja sain 10 korvisparia. Yhdet annoin jo eteenpäin, mutta tässä loput:

Suosikkiparit, erityisesti pidin viuhkakorviksista ja renkaista, jossa on sydän, tähti, pikkuinen lintu ja amor!

Loput odottelevat aikoja parempia tai laitan kiertoon nekin.
Sininen clutch 0,80€ varmaankin tekonahkaa. Musta on mokkaa ja nahkaa ja kotimaista työtä, sen hinta oli 0,20€ mutta kirppistyöntekijä unohti ottaa siitä hinnan, joten sain ilmaiseksi :)


Leopardigobeliini- olkalaukku on pikkuisen siinä rajalla onko se ihan hieno vai ihan hirveä. 1€.


Mummojen puolihameita. Kukallinen maksoi euron ja ostin sen lähinnä ihanan kuosin takia, kukkakuosi, yllättävää eikö? Pilkullinen löytyi porukoilta matonkuteista. Molemmat kaipaavat pientä tuunausta.


Kirjokuvioitu huivi on mielestäni hauska, pesulapussa luki "traditional norwegian design" ja hintaa 0,50€. Sifonkinen pilkkuhuivi 0,30€.


Teepurkkikokoelma on kasvanut kahdesta viiteen. Kulmikas purkki on kylläkin Valtterilta ja hintaa 1€, hankin sen ennen kuin lähdin lomailemaan. Punaiset "Jacksons of Piccadilly Tea" -purkit löytyivät eri kirpputoreilta, molemmilla hintaa 0,50€/kpl.

Lisäksi ostin parit lehdet... tein hyviä löytöjä ja vähällä rahalla. Se haittapuoli kirppisshoppailussa on, että normikauppojen superalennuksetkin tuntuvat näihin verrattuna kamalalta riistolta! :D

3 kommenttia:

W kirjoitti...

Hieno toi leopardigobeliini-laukku! <3

nooruska kirjoitti...

Vitsi mitä korviksia! Kirppiksiltä löytää vaan niin paljon kivempia koruja kuin kaupoista. kaikki muutkin löydöt on ihania varsinkin noi kahvipurkit!

blandad. kirjoitti...

Kirppistelyn hauskuus on mm. just siinä, että löytää sellaisia juttuja, mitä ei ihan kaikilla tule vastaan. Ja edullisesti toki.