14.7.2009

Shoes

Sain Nooruskalta kenkähaasteen, kiitos :)

1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?
Feikki-Converset eli mustavalkoiset tennarit Saiturin Pörssistä hintaan 1,95€.

2. Lempipari, väri, koko?
Itseasiassa en omista tällä hetkellä kenkiä, joita rakastaisin syvästi. Tollasia ihan ok pareja on jonkun verran. Olen yrittänyt käyttää jo olemassa olevia pareja, enkä ole ostanut uusia, koska olen totaalisen kyllästynyt siihen, että kaikki kengät hajoavat vähäisen käytön jälkeen. Mutta mustat matalat avokkaat on monikäyttöiset, koko 39 (tai vanhemmat kokoa 40 eli vähän liian isot), tämäntyyppisiä minulla on kolmet. Olen myös käyttänyt paljon viime kesänä ostettuja remmisandaaleja.

3. Onko jokin kenkämalli mitä inhoat?
Crocsit on aika vistot. Mutta en voi sanoa inhoavani mitään mallia varsinaisesti. On tyylikkäitä ja ei-niin-tyylikkäitä kenkiä. Ja Crocsitkin on kätevät veneilyssä, mökillä ja puutarhassa.

4. Paljonko olet valmis maksamaan uusista kengistä?
Jos saisin monikäyttöiset ja kestävät ja ihanasti istuvat kengät, voisin sijoittaa niihin 200-300€ - tämä siis JOS tietäisin, että kengät tulevat maksamaan itsensä takaisin. Haaveilen, että joskus voisin teettää itselleni mittatilauskengät, jotka olisivat kaikkea yllämainittua ja vielä kauniit! Hintaa taitaisi tosin kertyä vielä enemmän.

5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?
Kunnes hajoavat käsiin (tai jalkoihin).

6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi?
Peruskengät joo. Ykköskohdassa mainitut samaiset tennarit löytyy kaveriltani, joka alunperin vinkkasi hyvästä tarjouksesta!

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?
Näteillä ja sellaisilla joissa jaksaa kävellä!

8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?
Riippuu kengästä mutta mahdollisuuksien mukaan kyllä. Tennareissa ja lenkkareissa käytän sukkaa käytännöllisistä syistä.

9. Ja vielä: jos saisit ilmaiseksi mitkä tahansa kengät, mitkä ottaisit?


Nina'sin ja Minna Parikan ikkunasta bongattuja ihanuuskenkiä, joista ottaisin vaikka kaikki. Mutta jos saisin vain yhdet, päätyisin vaikkapa Marc Jacobsin punaisiin tähtikorkkareihin. Oijj.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Aika hyvän hintaset noi sun feikki-converset. ja tähtikorkkarit on mageat!

Ite toivoisin voivani ostaa noin 10 paria campereitä, siis joka lähtöön ;-).

blandad. kirjoitti...

Feikkikset on ollu myös käytössä hyvät ja toistaiseksi vielä ehjät. Itse oon kyllä vähän kenkä-tylsyliini, voisin pitää muutamaa monikäyttöistä kenkäparia kunnes hajoaisivat. Kenkien kohdalla mukavuus ennen kaikkea.