18.8.2009

28. & 500.

Minulla oli siis sunnuntaina synttärit (Madonnalla on muuten samana päivänä!) ja varsinaisia bileitä vietettiin lauantaina.

Tänä vuonna synttärikakku olikin juustokakku mustikkapäällisellä, OLIKO HYVÄÄ, oli!!! Tarjottavana oli kasvis- ja kinkkupiirakkaa, salaattia, vadelmaboolia ja pikkusuolaista. Tietenkin tein kaiken ITSE! Kemuissa oli kivaa. Loppuillasta meno oli varsin... vauhdikasta. Päivänsankari näytti kuvissa rumalta, kamera vaan vihaa minua.

Juhlin itsetehdyssä ruusumekossa, malli on siis yksinkertainen olkaimeton, sweetheart-kaula-aukolla ja kellohelmalla, edessä rintasaumoissa "tukiluut" (eli rigileneä). Alla oli tyllialushame. Tykkäsin tästä ihan hirveästi. Kangas on ostettu jo huhtikuussa Eurokankaasta. Sain muuten tuon ruusukuvioisen puisen käsinmaalatun rintarossin lahjaksi, sopi hienosti mekkoon. Käytin muuten tämän kanssa mustaa boleroneuletta ja mustat korkkarit vaihtuivat jo ratikassa balleriinoihin.
Sain paljon lahjoja! Synttäreiden juhlimisen idea on, että saa pitää kekkerit ja että saa lahjoja! Jotain hyvitystä siitä kärsimyksestä, että vanhenee.
Kirjoja: Heli Laaksosen Pursun sain tädiltä. Kirjan kansi on aivan huippu ja kirja on muuten kierrätyspaperista valmistettu. Kavereilta paperinukkekirjasen ja Rosa Liksomia. Pidän.

Astioita: Pienempiä Taika-kulhoja. Kokoelmani karttuu pikku hiljaa. Lisäksi ostin itse pari turkoosia Teema-lautasta ja sain näin määrän neljästä kuuteen, jeij!


Kuohuviiniä tuli pari pulloa. Ihanan kortin sain porukoilta, enkä suinkaan ollut valinnut sitä itse :D! (eli siis olin, mutku se oli niiiiiin nätti!)


Koruja: katu-uskottavaa designer-lookia lisäämään Kaksi-Tvån riekalepitsikoru (näyttää tosi hienolta erityisesti valkoista vasten) ja kauan kaipaamani kaulakello! Jälkimmäinen tuli testattua baarissa ja kuinka kätevä se onkaan! Ja nätti.

Lisäksi sain huivin, jota Saimi halusi esitellä. Tai no halusi...

Kaiken tämän lisäksi sain rahaa ja mm. tumput ja kaulahuivin toiselta tädiltä. Oli kyllä kivat synttärit kaikenkaikkiaan!
p.s Tämä on muuten 500. blogimerkintä!

3 kommenttia:

W kirjoitti...

Saimi on erinomainen malli! <3 Ihania lahjoja (haluu kans) ja jälkikäteiset syndeonnittelut!

Mirka kirjoitti...

Heippa! Näyttääpä kivalta tämä sinun blogisi, taidanpa tulla toistekin tutustumaan! :)

blandad. kirjoitti...

W: Kiitti ja Saimi kiittää myös. Sillä väsytti kuvaushetkellä ja ehkä siks se antautui huivimalliksi :D

Mirka: Heippa hei, kiitos ja tervetuloo uudestaan!