1.8.2009

Hennesin kotona olen kuin kotona

Olen niin iloinen, kun löysin eteisen lattialta puolisentoista viikkoa sitten H&M Homen syyskatalogin. Harvoin nimittäin tunnen niin suurta yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, saati sitten että tuntisin olevani jonkun asian kohderyhmää. En tiedä onko se oikein ilonaihe, että haluaisin lisätä monen monta juttua omaan kotiini kyseisestä katalookista. Hennesin kotona on kuitenkin paljon sellaista, mistä tykkään omassakin kodissani: värejä ja tekstiilejä, iloista ja luonnonläheistä, pirteää yksinkertaisuutta ja piirrettyjä yksityiskohtia.


Innostuin valtavasti eläinkuoseista kotona, seepramatto! Needless to say, mitä mieltä olen noista riemunkirjavista kuviotyynyistä saati sitten saman sarjan torkkupeitosta...

Ihastuin kovasti tuohon naispiirrostyynyyn ja vieraspyyhkeisiin, joissa on piirrettyjä hajuvesipulloja. Tosiasia kuitenkin on, että jos pyyhkeet päätyisivät omaan kotiini, niitä ei vieraskäyttöön suotaisi :D Musta-valkoista ja vähän pinkkiä ja polka dotseja, oiijjj! Mutta tuolle paljettityynylle en kovin lämpeä.

Omassa kodissani soisin näyttävän tältä: lankkulattia, takka, kultakoristeita, mustia huonejakaluja ja kaverina värejä! Fiilis on hyvin pariisilainen. Rough and romantic. No jos ei muuta, peilipöytä löytyy omastakin kotoa, valkoisena vain.

Sitten toki vähän harmonisempaa. Haluan kimaltelevan tanssiaismekon seinälle. Heti.

Toisaalta pidän luonnonläheisyydestä, mutta siihenkin pitää taas saada yhdistää niitä värejä.

Kellotyyny!!! Tulee jotenkin Liisa Ihmemaassa-fiilis! (Näitä kun olis sarja ja kaikki näyttäisi eri aikaa!)

En tiedä tuleeko täältä tilattua mitään, mutta ainakin on kiva edes fiilistellä. Pidän H&M Homen konseptista: hauskaa ja käytännöllistä, mutta pienin persoonallisin yksityiskohdin ja edullisin hinnoin. Trendikkyys on otettu huomioon, mutta monissa on ajatonta fiilistä. No, materiaalien laadut ovat sitten se pieni miinus, mutta toisaalta ei kalliimpi ja fiinimpi takaa välttämättä yhtään parempaa laatua.
Minulle henkilökohtainen kauhistus on totaalivalkoinen koti, jossa on steriili fiilis. Näitä näkee mm. sisustuslehdissä tasasin väliajoin. Tekee mieli käydä heittämässä joukkoon edes ripaus väriä. Tiedän, etteivät kaikki väreistä tykkää ja niitä kotiinsa halua. Tiedän, mutta en halua ajatella sitä :D
kuvat skannasin, mutta vastaavat löytyvät täältä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kun ostamaan yksivärisiä tyynyliinoja ja tekstiilitusseja! Äkkiähän sinä tuollaisia piirroskuvatyynyjä tuunaisit. Näin uskallan blogisi perusteella väittää.
- Tiina

blandad. kirjoitti...

No joo, äkkiähän niitä vois itekin tehdä, mutta sitten ne on aina "itsetehtyjä" joita katsoo vain tosi kriittisesti :)