4.8.2009

Magic carpet ride shoes

Viime aikoina olen tuhlannut ja kuluttanut aika huoletta vähäisiä varantoja. Kirppiksen myötä vaatevarastoon tuli pieni lovi, jota olen selvästi uhmalla täyttänyt. Toisaalta kovin kalliita juttuja en ole hankkinut (miinus Ivanan mekko...). Mutta, kaikesta huolimatta olen mielestäni tehnyt hyviä löytöjä, joilla on ollut käyttöä tai joita haluan päästä käyttämään pian.
Näistä jutuista mielestäni näkee hyvin sen, että kaiken mekkohössötykseni alla olen kuitenkin myös mukavuudenhaluinen ja simppeleistä linjoista pitävä.

Nämä ovat jo lomareissun aikaan hankittuja, Ideaparkista. Vaalea, meleerattu raitapusero ja hihaton lörttötoppi ovat luoneet hyväksi havaitun tiimin, joka korostaa rusketusta :) Hintaa tais olla 4,90€/kpl. Keltsua koripikkulaukkua en voinut vastustaa, se on niin söpö, 2,90€. Polka dot-tarraballerinatennari-yhdistelmäkengät ovat 3€ alelöytö Euromarketista. Olen ehtinyt sotkea noita jo lisää, ovat aikas mukavat käytössä.


Viime viikolla Uffilla tuli käytyä sen punaisen farkkutakinkin jälkeen... mutta himmailin mielestäni tehokkaasti. Pinkki trikoopaita on hauska, pääntie on vielä pikkuisen avarampi selästä, pysyy tehokkaasti päällä leveät hartiat+tissit-yhdistelmän ansiosta. Raidallisessa topissa on hyvä perusleikkaus, edessä hakasia. Molemmat 2€/kpl. Pilkkuhame frillareunalla tarvitsee vähän tuunausta taas (entisetkin tuunaamatta...). 1€. Laura Valle-merkkinen pikkulaukku Made in Spain pääsi mukaan perusmallin ja tummanvihreän värinsä perusteella, 1€.


Sitten hauskin löytö, jolle saa nauraa. Kippurakärkiset korkkarit. Joku näissä viehätti ja otin mukaan, ajattelin että 2€ ei paljoa kirpaise. Kengät ovat nahkaa ja muutenkin hyvää tekoa, hyvät jalassa ja kenties myös kävellä, ainakin kiilakoron ansiosta. Korko on muuten kauniisti muotoiltu. Sain näistä pienet "tuhat ja yksi yötä"-fiilarit, lisäksi näissä on jotain ihanan kauheaa, etnohippiä ja rouvasmaisuutta. Kun olen näitä nyt muutaman päivän katsellut, olen tullut siihen tulokseen, että tykkään näistä ihan kauheasti. Ja eniten pidän siitä, että nämä EIVÄT ole muotia. Ehkä nämä ovat nyt sitten joku oma henk. koht. statement sille, kuinka kyllästynyt olen vallitsevaan kenkämuotiin. Että kun ei löydy kivoja kenkiä kaupasta, niin ostetaan sitten ihan mitä sattuu kirbeltä.
No, tässähän eivät olleet vielä kaikki ostokset... mut kaikki tällä kertaa, kun ei kaikkia kehtaa kerralla näyttää.

4 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Onpas kivoja löytöjä eikä mitään tyhjänpäiväisiä. Pinkin trikoopaidan tapaisen haluaisin myös mustana! Ja kengät on just hienot! Se on niin tylsää, kun useimmiten vallitseva muoti on tasapäistävä muoti eikä mitään erilaista löydy.

blandad. kirjoitti...

Nimenomaan tylsää on ja vähän erikoisempi sitten maksaa ihan törkeenä. Pinkki trikoopaita on muuten ihan hennesiä, että kenties mustakin saattaa jostain eteen tulla. Siinä on ihanan ohut, mutta napakka matsku muuten.

Anonyymi kirjoitti...

Kivat kengät! Mulla oli hyvin samantyyliset, mutta mustat ja kitten heel -korolla. Valitettavasti jalkani koki sittemmin jonkin sortin metamorfoosin, eikä noin kapoinen malli enää mahtunut jalkaan tuskaa aiheuttamatta. Toivottavasti löysivät hyvän uuden kodin SPR:n kirppiksen kautta!
-T

blandad. kirjoitti...

Toivotaan niin :) En tiedä voiko sanoa että "kiva" kuulla että muillakin jalan koko on muuttunut, kun se aiheuttaa ikävää taloudellista haittaa :/ Mietin vaan omia viime talven satasen nahkanilkkureita, jotka ovat nyt 2 numeroa liian isot...