20.8.2009

Mekkohommaa ja halikavereita

Tämän viikon puuhat näyttää tältä:

Kuvassa kutakuinkin olennaisimmat kaavoitus- ja leikkaamisvälineet. Teen töitä lattialla, koska siinä on eniten tilaa. Tosin tämä edellyttää, että hommien aluksi pitää ensin siivota, vähintään imuroida.

On ollut supermälsin viikko pitkään aikaan, olein vain kriisitellyt ja itkeskellyt ja ollut ahdistunut kaikesta ikävästä.
Kaikesta huolimatta työn alla olevan mekko näyttää skarpilta ja se on tärkeintä.

Olen kuitenkin fiilistellyt sitä ihanuutta, että kissat ovat taas kotona. Ilman niitä koti ei ole koti, se on vain hiljainen paikka.

Tytöt makoilee pikku kerinä!

Seepia pukee Saimia.


Ninni tappaa sen lempilelua, eli tollasta muovitikkua, jonka päässä on karvapallo. Ninnin naamassa on hauskinta mustat huulet, mustat kajalit silmissä ja noi pilkkuset nenävarressa :)

En ole erityisen innokas julkaisemaan omia naamakuvia, mutta tässä näytän niin onnelliselta kun saan halia Ninniä (otettiin kaverikuvasarja... Ninni ei näytä niin onnelliselta). Kaverini on aina sanonut, että muistutan Tiny Toons hahmoa Elmiraa,joka tykkää pakkomielteenomaisesti rutistella kaikkia söpöjä eläimiä.
Ei ihan niin kaukaa haettu juttu, sanoisin :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toi sun Ninnis on kyllä niin samannäköinen kuin meidän Dimmu, joka on kyl uroskissa mut silti <3 Dimmul on ehkä hitusen pidemmät karvat, näyttää ihan norjalaiselta metsäkissalta tai siperiankissalta :3