9.8.2009

Pakkomielteessä

On taas se aika vuodesta, jolloin huomaan himoitsevani laukkuja. Syytän tästä lähestyvää koulujen alkua - lapsena ja nuorena joka vuosi tähän aikaan sai uuden repun. Toki uusi reppu ujutettiin minulle yleensä nimppari-/synttärilahjana, mutta sillä ei ollut väliä, kunhan uuden vain sai. Ensimmäinen reppuni oli punainen ja siinä oli Histamiinin kuva, rakastin sitä! Yläasteella ja lukiossa taisin pitää samaa jopa pari vuotta, kun uutta ei löytynyt. Tarkemmin ajatellen muistan, että käytin uuden repun hankintaan paljon aikaa ja energiaa, etsin lehdistä kuvia ja kun sopiva löytyi, se oli PAKKO saada. Esim. yhtenä vuotena halusin mustan Niken repun punaisin tehostein, siinä oli kaksi isoa taskua edessä, toisena sinisen Kiplingin repun, jossa roikkui koristeena pieni apina (so 90's!!!) ja kolmantena punaisen Eastpackin repun, jonka kuvan olin nähnyt jenkkiteinilehdissä.

Viime vuonna himoitsin tähän aikaan sinistä laukkua, koskaan löytämättä. Se himo on tullut takaisin. Kuluneella viikolla jahtasin kissojen ja koirien kanssa Seppälän mustaa kangassäämiskäistä kassia, jonka malliin olin aiemmin ihastunut. En meinannut löytää sitä mistään ja kävin läpi kaikki muut kaupat, etsien jotain vastaavaa. Kävin jopa Itiksessä asti ja tongin Itiksen Uffinkin laukkuvalikoimat, kuitenkin lopulta päätyen kassin kermanväriseen vaihtoehtoon. Olin aivan puhki, mutta onnellinen, mikä sinällänsä oli pelottavaa - miten jostain kassista voi saada niin jumalattoman pakkomielteen! Hommaa vaikeutti se, että kyseinen kassi oli loppualeissa ja hintaan 9€. Ensimmäisellä kerralla en raaskinut sitä siitä maksaa, mutta ajatusta kypsytellessä mustat kassit ehtivät häviämään kaupoista!

Muutama päivä ja huomaan etsiväni uutta himojen kohdetta. Aloitin ratsauksen Topshopista, josta voi siis tilata nykyään Suomeenkin saakka - kiitos tästä infosta lukuisille blogeille!... ja sieltähän niitä himotuksia löytyi!!!
- musta iso nahkalaukku, TARVITSEN.
- PINKKI mokkalaukku tupsulla, enough said.
- valkoinen niitticlutch nahkaa, tämä on kiva kun niitit eivät näytä niin "niiteiltä".
- Musta/rusehtava kaksivärinen bägi isolla lukolla ja tupsu, tänne vaan.
- Kultainen sydän(laukku)!!!!!!!
- KELTAINEN olkalaukku, keltaista laukkua tarvitsee AINA.
- ja hei, mmmmitässs, SININEN lötkö olkalaukku, tälläistä olen etsinyt!!!

-Väsähtäneellä pyykkärimuijan kuvalla varustettu kassi kauppareissuja varten
- kivan kirjava helmilaukku, ihan vain siks, että olis taas hipeillä kadehdittavaa
- LEOPARDIputkikassi! Onko överi, on! Sarjassamme "ollaan ihan vähän siinä rajoilla, meneekö jo yli" ja siksi tämä olis just niin hyvä.
- Viikonloppukassi, jos joskus voisin luopua käyttämästä sitä iänikuista rinkkaa. Tämä myös ehkä korvaisi vähän sitä kateutta, jonka kaverini vähän samantyyppinen kassi aiheuttaa. (Tosiasia on, että sitä kaverin kassia ei korvaa mikään, se on hyvän mallinen ja muutenkin ihan liian hieno)

Nyt kun olis vielä sitä rahaa.
Kuvat Topshop

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Laukut on niin parhaita ja tossa on kunnon himotuksia. Tahtoisin täydellisen nahkalaukun joka olisi A4-kokoa, musta tai ruskea. Aion kaivaa tätä kirppiksiltä ;-).

blandad. kirjoitti...

Itiksen Uffilla oli hyvät valikoimat erilaisia laukkuja, nahkaisiakin. Kannattaa käydä tsekkaamassa, tosin A4-kokoisista en osaa sanoa. Haaveilen myös nahkaisesta laukusta, jossa olis riittävästi taskuja, ei liikaa yksityiskohtia... ja olisi samalla halpa.
Haluan tosi paljon laukkuja. Mutta Guessin laukuista en niinkään tykkää.