28.8.2009

Räkä

Olen ollut tänään vielä kipeämpi kuin eilen. Tuntuu että koko pää on tukossa, eikä jaksais oikein tehdä mitään. Sohvalla peiton alla makoilu ja lukeminen alkaa kuitenkin pidemmän päälle puuduttaa. Hienoisesti huimauksesta ja armottamasta tuskanhiestä huolimatta kävin kirjastossa palauttamassa kirjoja ja kaupassa suorittamassa perinteistä "mitäs sitä sitten söis" -arvontaa. Huvitin itseäni muistelemalla niitä isoja mainoksia, joissa tiedotetaan sikainfluenssan varalta: "sairasta kotona" tai "yski nenäliinaan tai hihaan"... hupsista. No, käsittääkseni kyse ei ole sikiksestä. Ja sitä paitsi kun asuu yksin, niin asiat pitää myös hoitaa yksin.
Muutamia fiilistelyä menneeltä viikolta...

Yksi suosikkimaisemistani Helsingissä:Hauskaa kukkotapettia ja hieno kukkoaiheinen applikaatiotaulu Tapettitalon ikkunassa (onko kukko uusi riikinkukko?):

Saman liikkeen ikkunasomisteena myös kaunis vanhahtava lintuhäkki:

Ikeassa piti ihastella myös tapettia ja viisautta "Pulla päivässä pitää kurvit kunnossa" (näin on, ei ainakaan laihtuun pääse):


Samaisessa paikassa oli myös kivaa puutapettia:

Ikeassa vieraileminen on muuten aina pienoinen pettymys, sillä en löydä niitä tuotteita, joita menen sieltä hakemaan, koska ne ovat yleensä aina juuri silloin loppu! No, tulipa halpa reissu.
Kipeänä ollessa ehtii miettiä elämänviisauksia: "Miksi Big Brother tuntuu niin typerältä, mutta sitä on pakko katsoa?" tai "Miksi kissoja nukuttaa niin paljon?". Lisäksi ehtii muistella teinivuosia tai sitä miltä tuntui aloittaa opiskelut yliopistossa. Muistan monet syksyt hyvin elävästi, johtunee ehkä siitä, että olen syntynyt loppukesästä ja aika aina "alkaa alusta" syksyn saapuessa.

Nyt räkäfilosofi lähtee takaisin sairaspetiin... tylsää, vaan ei kai muuta auta.

4 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Meillä on aika samat maisemat, ehdotan blogitapaamista ;-).

Tiukunen kirjoitti...

Pikaista paranemista! Täälläkin kärvistellään flunssan kourissa.

Tuo yhdessä kuvassa vilahtava Tapettitalon kukkotapetti on yksi suosikeistani. Oisipa oma asunto, niin pääsisi hieman tapettiostoksille. :D

blandad. kirjoitti...

Nooruska: Ilmeisesti asutaan lähimaastoissa. Tapaaminen vois olla jännää :) otetaan asiaksi!

Tiukunen: pikaista paranemista sinnekin. Kukkotapetti on ihanaa, voisin todellakin harkita sitä omille seinille myös :)

W kirjoitti...

Munkin lempimaisemia Turussa on juuri maisema rautatien yli <3 Pitäiskin ehkä postittaa siitä joku kerta kans kuva...