4.8.2009

Seven days a week, every minute of the day

Jotain juttua silti viime viikolta tässä aamukahvittelun kaverina...

Maanantaina kävin katsomassa Harry Potter ja puoliverinen prinssi. Ihan kiva leffa, meni taas vaan energia siihen, että mietin mites se kirja menikään... tietty kirja parempi, mutta leffa viihdytti myös.
Tiistaina tein mahtavan lenkin, kävin Uffilla ja mesettelin yömyöhään exän kanssa, joka on nyt vakuuttunut haluavansa minut takaisin... joo-o, mitäs siihen sanoisi.
Keskiviikkona olin puistossa ja käytiin ostelemassa niitä kankaita.
Torstai oli ihana hengailupäivä. Kävin piiitkällä päivälenkillä, Valtterilla ja nautin auringosta puistossa.
Perjantaina näin kaveria ja teimme kaikkea kivaa: käytiin Design Forumissa, siellä on muuten luksus-näyttely, My O My:ssa (eka kerta minulle, pidin) ja sitten Uffilla ja kahvittelemassa. Perjantaina olin myös onnellinen, kun sain vihdoin uusia pölypusseja imuriin ja Elovenaa, kaurapuurojen kuningatarta!
Lauantaina piti tehdä hommia, mutta lähdin metsästämään vetoketjuja ja jäin sille tielle...
Kallioon kun kyllästyy, niin sitä tahtoo tuuliin raikkaisiin... Hakiksessa Uffia ja hallia, ratikalla Iso-Roballe ja Uudenmaankadulle, Stockalle, terminaaliin kahville - kotimatka keskeytyi ja suunta vaihtui takaisin Uudenmaankadulle. Ysibaarissa lohipastaa (oih!) ja parit ilmaiset drinkit Motelletissa, jota olen turhaan dissaillut, paikka on ainakin ei-illasaikaan oikein kiva.
Viikon viihdyttävimmät julkisivumaalaukset.

Miun liike on vastapäätä Ivanaa (jossa saatoin myös ihan vähän vain poiketa...) ja ikkunassa oli nätti mekko!

Miun viekussa on Fanny & Aleksander, joka on hassuuskauppa nro.1.

Leikkiheppa on kiva, mutta sillä ratsastava pellenukke creepy ja taustalla kurkkiva "nukke" pelottava!!! It looks so real!

Sunnuntaina siivoilin ja tein kaikkia niitä hommia, jotka jäivät viikolla tekemättä.Kävin myös lenkillä ja totesin, että lenkkeily on parasta.
Jotkut ne vaan chillaili.


Kaikenkaikkiaan viime viikko oli jotenkin ihan huippu: oikeastaan mitään todella spesiaalia ei tapahtunut, mutta kaikkea pientä kivaa kylläkin.
That's the way I like it!

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta viikolta! Omilta huudeilta poistuminen tosiaan virkistää. Helsingissä voi tehdä kaikkea kivaa, se vaan välillä unohtuu, kun tulee vaan valittettua tätä pienuutta.

blandad. kirjoitti...

Näin o. Ja kesällä pitäis osata enemmänki hyödyntää sitä, että ulkonakin voi olla. Ei tarvi kauaskaan mennä, niin löytyy ihania paikkoja, esim. vastikään lenkkeilen Vallilan siirtolapuutarha-alueella ja löysin sieltä ihania kävelyteitä.