27.8.2009

Somewhat pirates-ohoy!

Muutoin voin olla laiska ja olla tekemättä mitään, mutta kun tulen kipeäksi, en vain pysty makaamaan ja sairastamaan, jos ei ole aivan pakko. Inhoan sitä olotilaa, avuttomuutta ja sitä kun ei jaksa mitään! Siispä olen tänään mm. siivonnut kaappeja. Olin totaalisen unohtanut, että omistan niinkin hienon jutun, kuin piirtolevyn. Shame on me! Piirtolevy on nököttänyt kaapissa varmaan jo parin vuoden ajan, koska edellisen tietokoneen kanssa se ei juuri suostunut toimimaan. Kytkin sen nykyiseen ihan vain kokeeksi ja toimii! Pitää vain opetella käyttämään... kokeeksi sotkin jotain tällaista:
Jep jep. What to say? Aika outo on, eikä yhtään hieno ollenkaan, mutta lätkäistäänpä nyt tänne ihan vain huvin vuoksi :D Saa nauraa!

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

No mutta tollahan saa vaikka mitä aikaan tollasella piirtolevyllä! Lisää tuotoksia sitten tänne kun valmistuu!

En ehtinyt kommentoida noita vaatekollaaseja, ihania valintoja! Heppahame oli mainio, en vaan tiedä tulisko tota printtiä sitten ikinä käytettyä.

Parane pian! Mäkään en oikein osaa sairastaa ja kun kuume ei nouse niin makoilu tuntuu ihan tyhmältä.

blandad. kirjoitti...

Niihän sillä sais jos osais käyttää, ehkä sekin tulee ajan kanssa, siis taito. Siitä heppahameesta sen verran, että kävin mielessäni "Tahtoo heppahameen!" keskustelua. Onneksi järjen ääni kyseenalaisti "Hei tarviitko IHAN OIKEASTI heppakuvioista hametta??". Onneksi asian ratkaisi Ellos, joka tarjosi vain kokoa 34 :D
Kipeys on tyhmää!