31.8.2009

Training day

Olen ollut viimeiset pari viikkoa lähestulkoon koko ajan vähän pahalla päällä. Olen myös jokseenkin turhautunut. On niin paljon kaikkea ärsyttävää hoidettavaa asiaa mielenpäällä, jotka stressaavat, kun eivät ota hoituakseen. Muutenkin omien synttäreiden jälkeen iski jonkinmoinen kriisitysvaihe päälle. Flunssailusta olen kuitenkin parantunut jo lähestulkoon kokonaan!
Valitus sikseen.
Tämän hetkistä turhautumista puran piirtolevyn käytön opetteluun. Olen vakuuttunut, että kyllä se tästä, kunhan vain harjoittelen ahkerasti. Tällä kertaa jotain tämän tyyppistä:


PAAALJONNNN on vielä opittavaa, mutta muistin virkistyksestähän tämä käy... tykkään kyllä tuosta printistä, se on sopivan kirjava ja sekava, mutta muu jälki on turhan suttuista ja köpöä. Pienemmällä brushilla olisi voinut lähteä liikkeelle, mutta kynän hallinta on ihan hakusessa. Vaikka piirtolevyyn kuuluva kynä tuntuu ja näyttää ihan oikealta kynältä, ei se toimi kuitenkaan ihan niin kepeästi :D! Lisäksi olen kehittänyt itselleni aikamoiset "hyväksihavaitut" maneerit photarin kanssa ja ne pukkaavat aina päälle.

Harjoitukset jatkukoot.

Ei kommentteja: