27.8.2009

We are hunting high and low

Tuli flunssa. Jatkoin uhalla nukkumista ikkuna auki, kunnes yhtenä aamuna heräsin vähän kylmää saaneen oloisena... ja nyt monen päivän jälkeen on ehkä vihdoin myönnettävä, okei, kipeenä ollaan. Viluttaa ja tekee mieli kääriytyä vaatekerroksiin, joten viimeistään nyt taitaa olla parasta myöntää, että syksy on hyvin pian. Sitä paitsi syysvaatteet alkavat tuntua kovin mukavilta jutuilta ja orastavasti ehdinkin jo haaveilla roudaavani neulevaatteet vintiltä...

Vierailin Elloksen nettisivuilla leggins-, musta perusneuletakki- ja urheiluhousut-asioissa. Törmäsin kuitenkin niin moneen kivaa Twist & Tango-merkkiseen vaatekappaleeseen, että viimeistään heppahameen kohdalla piti ottaa vähän enemmän selvää. Nimi oli jotenkin etäisesti tuttu, mutta merkin sivut eivät.

Heppahameen lisäksi huomasin tykkääväni aika monesta muustakin... ja varsinkin syksyn "metsästäjä"-teema tuntui purevan minuun. Sellaista mukavaa "englantilainen aatelisto maaseudulla kettujahdissa" -henkeä (jos unohdetaan aiheen eettiset ja moraaliset sävyt). Kettujahdin jälkeen juodaan tietenkin hieman teetä, illalliseksi fasaanipaistia.

Vahvoja, hieman tummia sävyjä, kuvioiden runsautta, ripaus nostalgiaa, hippihenkeä, ratsastusvaatteista lainattuja yksityiskohtia yhdistettynä käytettävyyteen ja mukavuuteen - me likes!

Muutenkin kyseisen merkin konseptiajattelu teki pitkästä aikaa varsin vahvan vaikutuksen. Minulla on kuitenkin heikko kohta persoonallisille, mutta kaupallisille käyttövaatemallistoille ja Twist & Tangon "Fun, simple, personal & feminine" ajattelutavan allekirjoitan! Tavoitteena on tehdä käytettäviä, mukavia vaatteita, jotka ovat yksittäisiä mutta hyvin yhdistettävissä muihinkin malliston osiin - tietenkaan unohtamatta esteettistä puolta. Tietääkö kukaan millaista merkin laatu on, saako näitä Suomesta muualta paitsi Ellokselta? Kokosin kuviin omia lemppareita, joille lämpenin kovasti. Kannattaa kuitenkin tsekata itse sivut, jos oma kiinnostus heräsi : www.twisttango.com
Tykkääkö kukaan muu?
p.s kyseessähän toki ruotsalainen merkki... ne vaan siellä aina osaa. Joskus tekisi mieli karata sinne...

Ei kommentteja: