28.9.2009

Queen of Knits with the swedes

SONIA RYKIEL HUIPENTAA H&M:N JUHLAKAUDEN 2009 JA TUO VÄRIKKÄITÄ NEULEITA KEVÄÄSEEN 2010 !!!!!

H&M ja Sonia Rykielin toimitus- ja taiteellinen johtaja Nathalie Rykiel ilmoittavat ylpeinä, että Sonia Rykiel on H&M:n seuraava yhteistyödesigner talvella 2009 ja keväällä 2010.

Ranskalainen muotitalo, joka tunnetaan myös nimellä “Queen of Knits”, edustaa Pariisille ominaista, modernia ja rohkeaa henkeä. H&M laajentaa nyt ensimmäistä kertaa designeryhteistyötään alusasujen ja niitä täydentävien asusteiden maailmaan. Tämä ainutkertainen mallisto lanseerataan 5.12.2009 noin 1500 H&M-myymälässä ympäri maailman. Samaan aikaan alusasumallisto tulee myyntiin myös Sonia Rykielin suurimmissa boutiqueissa eri puolilla maailmaa – toinen uutuus H&M:lle.


Yllätyksiä rakastavat H&M ja Sonia Rykiel ovat innoissaan yhteistyön jatkosta keväällä 2010. Silloin saapuu designerin tyylille ominainen naisten ja tyttöjen (1,5–8-vuotiaat) neulemallisto, jota täydentävät leikkisät asusteet. Tämä mallisto lanseerataan noin 250 H&M-myymälässä 20.2.2010.


Jeeee! Olen aikas innoissani tästä yhteistyöstä, koska Sonia Rykielin kohdalla voidaan odottaa jotain värikästä ja hauskaa ja ihania neuleita! En olekkaan ollut yhtä innoissani Henkkiksen suunnittelijayhteistöistä kuin sitten Stellan.


Ehkäpä luvassa jotain tämänsuuntaista...?syksy 09

Kevät 09


Syksy 08

kevät o8


”Sonia Rykielille on tunnusomaista ottaa huomioon kaikki naiset, sillä muodissa on kyse tietystä hengestä eikä niinkään käytettävissä olevista varoista. Tämä yhteistyö sopii siis erittäin hyvin periaatteisiimme.

Sonia Rykiel pour H&M -alusasumallisto on ihanteellinen tapa tarjota olennaisinta Rykiel-tyyliä suurelle määrälle naisia kaikkialla maailmassa, ja se on lisäksi kaunis päätös vuodelle.

Neulemallisto on puolestaan täydellinen avaus värikkäälle uudelle sesongille”, Sonia Rykielin toimitus- ja taiteellinen johtaja Nathalie Rykiel sanoo. ”Sonia Rykiel on todellinen muoti-ikoni, joka kehitti oman modernin naisellisen, Parisian chic tyylinsä – sekä käytännölliset, mukavat ja monikäyttöiset vaatteet. Hänen asenteensa herättää ihailua kaiken ikäisten naisten keskuudessa ympäri maailman. Ihastuimme Sonia Rykielin 40. juhlavuoden muotinäytöksen iloisen chiciin tunnelmaan – sama henki toistuu tässä mallistossa, jossa alusasuista nautitaan niiden itsensä takia. Olemme luoneet täysin nykyaikaisen, uuden alusasutyylin. Kun aloitimme sen kehittelyn yhdessä Rykielin kanssa, emme pystyneet lopettamaan”, kertoo H&M:n luova neuvonantaja Margareta van den Bosch. ”Se korostaa päämallistoamme upealla tavalla.

”Sonia Rykielin ainutlaatuinen muotitarina alkoi vallankumouksellisena aikana Ranskassa: vuoden 1968 poikkeuksellisen kevään toukokuussa. Rykiel avasi ensimmäisen boutiquensa rue de Gerenelle -kadulla tuona yhteiskunnallisten mullistusten aikana, ja hänestä on sittemmin tullut erittäin pariisilaisen, kauttaaltaan Saint Germain’laisen, tyylin lähettiläs. Sitä leimaa yksilöllisyys, nykyaikaisuus ja tietty röyhkeys, jota designer itse kutsuu nimellä ”la démode" (suom. epämuoti). Rykielin tunnusomaisiin piirteisiin kuuluvat näkyvät ompeleet, hallitseva musta väri, pitsit, strassit, värikkäät raidat sekä luonnollisesti neuleet, joista on tullut synonyymi brandille. Näyttävä, punahiuksinen designer on kansallinen ikoni, jolle on myönnetty useita kunniamerkkejä. Hän on myös kirjoittanut yhdeksän kirjaa ja on läpi uransa ollut ranskalaisen seurapiiri- ja kulttuurielämän keskeinen vaikuttaja. Hänen tyttärensä Nathalie Rykiel tuli yritykseen vuonna 1975, ja muotitalo on sen jälkeen laajentunut konsepteilla Sonia by Sonia Rykiel, Rykiel Woman, Rykiel Enfant sekä kenkä- ja asustemallistoilla. Sonia Rykiel on muotiteollisuuden ainoa ranskalaisyhtiö, joka on edelleen 100 % itsenäinen perheomisteinen yritys.

iiiihiiihiiiiiii! Anteeksi lehdistötiedoteoksennus, näitä on varmaan taas joka toisessa blogissa, mutta olen vain niin tohkeissani! Sitä paitsi, itse Soniahan on totaalisen cool daami. Vai mitäs pidätte omalla kasvokuvalla varustetusta mekosta?


mallistokuvat style.com ylläolevan mä googlasin, yllättäen :)

Ei kommentteja: