3.9.2009

Those pretty little birds and stuff

Eilen piipahdin Accessorizella. Se on kauppa, josta tykkään ihan valtavasti, mutta josta en juuri koskaan osta mitään. Ihan vain siitä syystä, että hintataso on mielestäni vähän korkea suhteessa laatuun. Mutta ihanaahan siellä on!!! Värikästä tilpehööriä meikän makuun.
Nettikaupassa näkyisi olevan suht samoja tuotteita... ja muutamia muita ihanuuksia.

Kamee-koru on ollut hakusessa ja pitkään...
Erilaisia lintuaiheisia koruja oli useita, mutta mm. tämä oli tosi nätti.

Tykkäsin tämän tyyppisistä koruista paljon, joissain oli mm. simpukkaa ja lintuaiheita näkyi paljon.

Kuva ei ehkä sano oikeaa todellisuutta, mutta tämä koru oli tosi nätti ja todella kirkkaan hopeainen, voisin laittaa tarveharkintaan.

Mokkainen vintage-henkinen clutch, pidän!


Rannerenkaita on ihan kauheasti jo entuudestaan, mutta ne on lempparikorujani ja esim. tämä kyseinen setti menisi niin monen kanssa.Kukkainen weekender oli oikeasti iso, hyvänoloinen ja nätti muutenkin, tätä pitää jo oikeasti harkita. Hintaa vain taisi olla 57€, joka on vähän turhan paljon.Lopuksi lasten puolelta aivan ylisöpöt korvaläpät!

Me loves Accessorize!

3 kommenttia:

sarakissa kirjoitti...

Vintage-tyylin clutch ja kameekoru on ihan huippusulosia :) kameekorut muutenkin on törkeän hienoja, haluaisin sellaisen suuren ja vanhan jostain antiikki/muu vanha tavara-kaupasta.

nooruska kirjoitti...

Sanonpa vaab, että tämä mokkulalla bloggaaminen on järjettmän hidasta ja hermoja repivää.

Tykkään myös tuon kaupan krääsästä ja teen aina täsmäiskuja aleaikaan, siellä kun on aika hintavaa.

Edellinen postauksesi oli täyttä asiaa, mielestäni samanhenkiset ihmiset kuitenkin roikkuvat mukana ja osaavat nauttia meiningistä. Sekametelisoppa on ihan parasta, en enää luokittelisi blogiani muutn kuin ehkä hieman paremmin kootuksi päiväkirjaksi, jossa kuvat ovat tärkeä osa!

blandad. kirjoitti...

sarakissa: mulla on samanlaiset haaveet ja ajoittain yritän kärkkyä niitä huuto.netistä, mutta ne on kovin arvokkaita! Ehkä joskus vielä...

Nooruska: en tiiä mokkulasta, mutta kaikki koneet joissa netti ei toimi HETI koettelee ainakin mun hermoja :D Suosin kanssa alepäiviä ja erityisesti -70% vaikka silloin valikoima alkaa olla jo aika suppea. Ja blogiasiasta sen verran, että oma blogi on itselleni vähän niinkuin päiväkirja, ei niin intiimi, mutta kirjoitan sitä pitkälti myös ihan itselleni. Joskus blogimaailmassa tulee vain sellainen fiilis, että mitä suositumpi blogi, sen laadukkaammat jutut. no eihän se aina paikkaansa pidä...