8.9.2009

Zaran koti

Havaitsin, että Ellos on ottanut valikoimiinsa Zara Home -mallistoa. Zaran kotituotteet ovat ainakin minulle ihan uusi juttu, joten uteliaisuudesta piti mennä vilkaisemaan. Elloksen ZH:n tarjonta oli minulle vähän turhan vaaleaa ja samanlaista. Malliston omilla sivuilla oli vähän enemmän itseäni kiinnostavia juttuja, mutta näin äkkiseltään sanottuna en lämpene Zaran kodille niin paljon kuin sen vaatteille. Tosin yhtäläisyys on selkeästi nähtävissä ja vaatemallistot ja kotimallisto tukevat kyllä toisiaan, lisäksi tuotteet vaikuttavat ihan laadukkailta.


Ellokselta saatavasta tuotevalikoimista poimin hauskat keittiöpyyhkeet ja hienon pöytätabletin. Muutoin Zara Homen tuotteista pidin...


Ihanan värikäs tyyny.


Hauska kuvio, hyvät värit ja applikointitekniikka näyttää hienolta tyynyssäkin.Kiva kehys, muistuttaa jotenkin pöytämallista kelloa.
Bambi -koukku (näyttää kylläkin enemmän ihan aikuiselta peuralta) olisi hauska yksityiskohta omassakin kodissa.

Tykkään sisustaa, katsella sisustuslehtiä ja vierailla sisustuskaupoissa. Olen kuitenkin enemmän oman kotini sisustaja ja uskollinen omille mieltymyksilleni, joten Zaran tyylikäs, mutta kuitenkin minun mielestäni aika hillitty sisustusmaailma ei tunnu omalta. Tykkään kerrostumista, sekoitella vähän kaikkea keskenään ja siitä että ympärilläni on värejä, pintoja, tekstiilejä, esineitä, muistoja. Zaran hillitty yleisilme oli vähän yllätys, olisin odottanut että Espanjasta tulee jotain vähän runsaampaa. Toisaalta Zara Home on hyvin myyvä ja kaupallinen, varmaan jokainen löytää jotain itseään miellyttävää.

Ei kommentteja: