14.10.2009

All I want

Vaatekaappini tila on tällä hetkellä hyvin masentava. Hirveä sekamelska kaikkea hirveää. Juuri mikään ei huvita ja ne mitkä huvittaisi, ovat tyyliin täysin mahdottomia yhdistää. H&M, Gina Tricot, Lindex... kaikki yhtä suurta puuromössöä joka ei vaan nappaa. Zaraan ei ole varaa.
Pahinta on, että en edes tiedä mitä olen vailla? Tai oikeastaan tiedän: haluan laatua. Ihania materiaaleja, hyvää ompelujälkeä. Yksinkertaista, värikästä, mukavaa, yhdisteltävää. Tyylikästä.

Haluan villavaatteita lämmittämään:

Haluan Stellan pantterineuleen, McQueenin houndtooth-kuvioiset villalegginsit ja Halstonin ison, punaise ja pehmeän neuleen, joka on selästä avoin.


Haluan mageita alaosia:

Michael Korsin nahkaisen a-linjaisen hameen tarvitsen myös ja hyvät perusfarkut vaikka 7 for all mankindilta. Haluan ja tarvitsen ja ansaitsen Chloén mustan samettihameen tupsupäävyöllä.


Haluan värikkäitä, simppeleitä mekkoja:


Thakoonin ihana oranssi mekkonen on silkkiä ja villaa, Marc by Marc Jacobsin mekossa on hyvä vintagefiilis, DKNY:n punainen mekko sopii lähestulkoon kaiken kanssa ja Chloén kamelinvärinen mekko huutaa mustaa ja kultaa kaverikseen. Haluan, haluan, tarvitsen, tarvitsen...
Haluan myös silkkisiä printtimekkoja:


Haluan Anna Suin hippimekon, Antik batikin paitamekon ja Chloén ihanan boheemin leopardimekon, jonka yhdistää juurikin kuvan osoittamalla tavalla.

Joskus toiveet toteutuvat kun ne vain uskaltaa sanoa ääneen. Huomenna herään ja vaatekaapistani löytyy kaikki nämä ihanuudet. Vastaavasti kaikki rumat ovat kadonneet.
Eiks nii?

2 kommenttia:

Elwyn kirjoitti...

Mä olen tainnut päästä vähällä, kun pukeudun yleensä (~99%) kokomustiin :P xD

Samat kuteet käy vuodesta toiseen kun ostaa todella ajattomia ja kestäviä (teko)kuituja ;) No ei sentään, mutta käytän vaatteet täysin loppuun (koska ovat niin rakkaita mulle) ja aktiivikäytössä tällä hetkellä on joku 10 vaatetta. Vaatekaappi ammottaa tyhjyyttään mutta enempää ei tarvitse :)

blandad. kirjoitti...

Pystyisinpä samaan! Olen kuitenkin ailahtelevainen ja kärsimätön ja hamsteri ja ikävä kyllä tämä näkyy siellä vaatekaapissa ensisijaisesti. Itse tosin käytän myös lempparivaatteita ihan viimeiseen saakka ja yllätän itseni ostamalla monesti niin simppeleitä juttuja, että niitä voi pitää monenkin vuoden kuluessa edelleen. Kyllästyn kuitenkin nopeasti ja kaipaan sitä vaihtelua... kokomusta on hyvä vaihtoehto, mutta useimmiten haluan päälleni väriä, eikä sekään yhtään helpota tilannetta. Kaaos, mikä kaaos.
Onneksi huomenaamulla tilanne on toinen :D