8.10.2009

I made a heart and stick my needles into it

Eilen oli ihan uskomaton tehopäivä. Ilmeisesti minulla oli pakottava sisäinen tarve tehdä kaikki viikon rästihommat samana päivänä. Yhtenä päivänä ehtii hakemaan töitä, laittamaan sähköposteja, kirjautumaan työnhakupalveluihin, tekemään ammatinvalintatestejä, bloggaamaan, lukemaan muiden blogeja, notkumaan facebookissa, laittaa ruokaa, käymään kylvyssä, lukea kahta eri kirjaa, maksaa laskuja, siivoamaan, viemään kaikki roskat, skannaamaan kuvia kirjoista koneelle, käymään kirjastossa, kaupassa, juttelemaan kavereiden kanssa mesessä ja facebookin chatissä, käymään teholenkillä, katsomaan telkkaria, venyttelemään, piirtämään... kun menin nukkumaan, en saanut heti unta, koska kävin niin ylikierroksilla!

No, eilisestä johtuen ja sen ansiosta, voinkin tänään ottaa vähän laiskemmin mikäli niin haluan. Toisaalta alkuviikko hurahti käsitöitä tehdessä, joten ehkä pieneen tsemppaukseen on tarvetta.

Sain edellisen neulomistyöni valmiiksi jo viime viikolla, mutta se on vielä viimeistelyä vailla. Aloitin nyt sitten neulomaan piiiiiitkää kaulaliinaa langoista, jotka löytyivät jo kotoa. Jatkan edelleen aina-oikealla, koska se on nopeaa ja helppoa. Lisäksi tykkään sen suht paksusta pinnasta. Kaulaliinaa ajatellen valitsin pääväriksi keltaisen (koska tuota lankaa on niin paljon), jota tehostan harmaalla ja valkoisella. Keltainen lanka on ihan kauheaa tekokuitumössöä, yök! Inhottavalta muutenkin tuntuu, kun aiempi projekti oli silkkivillaa ja tuntui niin käsittämättömän ihanalta tehdä.


Näyttää vähän reppanalta, mutta olenkin reppana neuloja! Harmaa lanka on muuten aikoinaan mummolan lampaista kehrättyä, 90% villaa ja 10% nylonia lisäämään kestävyyttä. Rakastin mummolan lampaita, ne oli niin ihania kavereita... Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä pitkä pätkä pelkkää keltaista ja lopettaa homma samalla tavalla kuin kuvassa.

Tykkään paljon enemmän virkkaamisesta ja maanantaina sain ajatuksen, että haluaisin virkatun, sydämenmallisen neulatyynyn. Punainen lanka löytyi taas kotoa. Tästä tuli aika hauska, pyöreämuotoinen, vaikka ei ihan niin tiivis kuin olin ajatellut.

5 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Toi sydän on ihan mahtava, mitä laitoit sinne täytteeksi? Ja onko valmista neulomishommaasi blogin puolella esitelty?

Kaulaliina on ihana, jämälangoista saa kaikkea hauskaa aikaiseksi.

blandad. kirjoitti...

Se edellinen neulomisjuttu on vielä viimeistelyä vailla, esittelen sen kun saan tehtyä. Sydämessä on sisällä ihan vanua vaan, neuletyynyyn parasta olisi kaiketi hiukset, mutta ei nyt ollu varastossa :D

Anonyymi kirjoitti...

Postaustoive: Olisi kivaa lukea edelleen kommenttejasi Muodin huipulle -kisasta. Tuomareitten anti on ohjelmassa niin vaisua, että mieluusti lukisin alan ammattilaisen mielipiteitä kilpailijoitten töistä. En suinkaan ole koukuttunut sarjaan... :D
-Tiina

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa kun joku puhuu oikeilla termeillä, neule neulotaan ja kangas kudotaan.

blandad. kirjoitti...

Ano1: HAH! Joo, no voin kommentoida :D
ano2: mäkin puhun välillä väärillä termeillä, mutta yritän käyttää oikeita jos vaan muistan.