13.10.2009

Kiitosta ja kissakavereita

Tämä blogimaailma yllättää jatkuvalla mielenkiinnollaan. Sitä kuvittelee, että blogia pitää enimmäkseen itselle ja joku sitä ehkä käy joskus lukemassa, jos jaksaa natkuilujani ja jaarituksiani lukea. Varsinkin, kun tarjoan vain huonoja Canon IXUS60:lla otettuja kuvia, jotka kaikenlisäksi vielä pienennän blogia varten, enkä erityisemmin naamakuvaamista harrasta. Sitten kuitenkin joku jaksaa laittaa tunnustuskiitoksensa sille, että käyn välillä oksentamassa täällä :D (You blog my day-tunnustus Nooruskalta, kiitän)

Oma blogi on avoin paikka, johon pyrin kirjoittamaan sellaisia juttuja, joiden takana voin seistä myöhemminkin. Joskus omat dorkakirjoittelut vähän jälkikäteen hävettävät, mutta toisaalta, mitä väliä... en muistaakseni ole koskaan väittänytkään olevani mikään älykkö ja asioista meuhkaaminen hyvässä ja huonossa on itselleni ominaista. Olen tietoisesti jättänyt listaamatta omia suosikkiblogeja, koska koen ahdistusta siitä, että joku hyvä blogi jäisi tuolloin mainitsematta. Vähän niin kuin käytän kirjoittaessani ystävistä ja kavereista yhteisnimikettä kaveri, koska en halua erikseen ruveta arvottamaan kenenkään statusta.

Vaikka blogimaailma on kiva paikka, joskus myös erittäin ärsyttävä ja ahdistava. Onneksi siitä pakeneminen on helppoa. Blogilistallani on kymmenittäin erilaisia blogeja kategorioissa ruoka, käsityöt, muoti, elämäntyyli, sarjakuvat. Eniten pidän sekablogeista, jotka kertovat kirjoittajan havainnoista ja elämästä. Plussaa on, jos löydän jotain yhdistävää esim. lemmikkejä tai samanlaisen tyylitajun. Jos en voi sietää kyseistä blogia ja sen kirjoittajaa, en blogissa myöskään juuri käy, mitä joskus kuriositeettina - vain huomatakseni miksi en siellä käy. En tykkää oman elämän, ystävien, tyylitajun, musiikkimaun tai ajatusmaailman nostamisesta jalustalle, ainakaan jos samanaikaisesti disautetaan jotain muuta. Muotibloggareista en seuraa niitä, jotka pukeutuvat päivästä toiseen mustaan tai harmaaseen - ihan vain siksi että se on minusta tylsää. En kestä myöskään ylenpalttista tuhlaamista, vaikka jokaisen rahat omia rahoja ovatkin. Ja yksi ärsyttävä asia on jatkuva oman ulkonäön ympärillä vellominen: teen tätä ihan tarpeeksi itse, kriisitän ja poden jatkuvaa läskiruma-alemmuutta. En siis jaksa lukea, kun henkalta ei nyt löytynyt sitä toppia omassa 34 koossa vaan piti ottaa joku SÄKKI.

Ylipäätään olen pyrkinyt miinustamaan kaiken negatiivisen energian pois ja keskittymään blogeihin, joista pidän aidosti. Ja niitä hyviä blogeja on kuitenkin enemmän kuin niitä, joita en voi sietää. Olen muuten aika laiska kommentoija, joka ei tarkoita sitä, etten blogista pitäisi, aina ei vaan keksi mitään järkevää kommenttia.


(Kreativ blogger-tunnuste tuli W:ltä, kiitän tästäkin )
Kiitän nyt siis vain ihan yleisesti kaikkia kivoja blogeja, joita luen tai joita en ole vielä löytänyt, mutta tulen pian löytämään (vihjeitä saa jättää)!
Loppuun terveiset kissakavereilta:

"Otetaan rennosti. Voidaan myös yrittää tehdä itsestä ympyrä, vähän niin kuin jumppaliikkeenä, venyttää mukavasti."

"Syömisen päälle makoilua, saavutetuista muodoista pidetään kiinni."
("Huom! Vaalea matto kaipaa piristeeksi mustia karvoja, joita kannattaa käydä hinkuttamassa sen pintaan vähintään pari kertaa päivässä.")

"Nukutaan, välillä yksin ja välillä yhdessä. Makoilu on tärkeä juttu."
"Ystävä on tärkeä, vaikka joskus toisen naama ärsyttääkin eniten maailmassa. Silloin sille voi sähistä tai sen kanssa voi tapella. Kuitenkin se antaa anteeksi ja tykkää senkin jälkeen."

1 kommentti:

nooruska kirjoitti...

Olepas hyvä! Seuraan itsekin blogeja laidasta laitaan ja eniten kiinnostavat ihanat sekamelskat ;-).