24.10.2009

Mustat reunat ja raidat

No niin, ulkoasua on yritetty työstää ja hommaa pitää edelleen jatkaa. Se on niin jännä juttu, miten sitä kyllästyy tasaisin väliajoin blogin ulkoasuun ja tuntuu, että kun kuppi on täynnä niin muutoksen on tapahduttava HETI. Tämänhetkinen banneri on suttuinen ja epätarkka, mutta palvelee siihen asti, että keksin jotain parempaa. On myös mielenkiintoista, miten jumiutunut sitä voi olla tiettyihin juttuihin, niin kuin vaikka mustiin reunoihin...

Muistaakseni en ole maininnut täällä aikoja sitten ompelemastani raitakassista? Ostin siis Ikeasta joskus alkusyksystä puoli metriä tuollaista raidallista markiisivahvuista puuvillakangasta. Kutakuinkin koko palasta tuli tuollainen kassi, joka on osoittautunut ihan lemppariksi. Käytän sitä kauppakassina, kirjakassina... ja ihan muuten vain. Sinne mahtuu paljon tavaraa koska se on hieman levämpi kuin perinteiset kankaiset kauppakassit. Materiaali on kestävää ja vahvistin ja muotoonompelin pohjan myös.


Ei siis mitään sen ihmeellisempää tällä kertaa :)

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Banneri on tosi hieno! Raitakassikin niin nam, just tommoset kangaskassit on ihan parasta.

blandad. kirjoitti...

Joo ja kun on kivoja kangaskasseja esim. kauppakasseina, niin niitä käyttää enemmän kun mielellään. Ei tarvi muovikasseja ostella.