5.10.2009

Paint it (black)

Lauantai-iltana taisin ihastua aika tavalla.
Olin nimittäin löytänyt meikkivoidenäytteen jostain lehdestä ja iltarientoihin valmistautuessa ajattelin kokeilla sitä. Olen aika huoleton kokeilija noiden näytteiden suhteen, siis että en ole supertarkka: voin ihan huoletta lätkäistä naamaan jotain uutta ja kokeilematonta, tulee mitä tulee, senhän voi aina pestä pois.

Ehkä tuosta taannoisesta päiväpostauksesta kävi ilmi, että en ole mikään supermeikkaaja enkä omista mitään kalliita tuotteita. Ei ole oikein varaa :) En omista myöskään juuri mitään luottotuotteita, joita käyttäisin aina. Vaihtelen sujuvasti merkkejä ja ostan lähinnä tarpeeseen. Perusmeikkini koostuu pohjustuksesta (meikkivoide, puuteri, valokynä, poskipuna/aurinkopuuteri), jonka tekemisestä pidän, se tuntuu vähän niin kuin maalaamiselta. YSL Matt touch foundation meikkivoide oli jotain aivan mahtavaa: pigmenttiä oli runsaasti ja ihan pikkuinenkin määrä riitti. Näytteen sävy oli ehkä astetta liian tumma, mutta tasoittelin sitä sitten vaalealla puuterilla. Lopputulos oli huikea ja vesisateen kestävä! Pidin! Googlailin tuotteen hintaa ja täytyy sanoa, että voisin olla jopa valmis maksamaan tästä sen 40-50€, ainakin jos taloustilanteeni paranee jossain vaiheessa.

Vaikka tykkäänkin lukea muiden meikkauspostauksia, ei itselläni ole juuri mitään sanottavaa omasta meikkaamisesta. Joskus vaan huomaan, että käytän suhteellisen paljon silmämeikkiä arkenakin, siis jos vertaan siihen että monet tuntuvat tyytyvän lähinnä vain ripsiväriin. Tykkään vahvoista eyelinereista ja rajauksissa olo tuntuu kaikista omimmalta. Aina välillä mietin, pitäisikö vähentää, mutta toisaalta, aika harmiton juttu, joka tekee itseni iloiseksi, joten ehkä vaan annan mennä. Lisäksi silmälasien käyttö "hukuttaa" meikkiä jonkun verran joka tapauksessa. Ehkä myös innostukseeni on vaikuttanut muutamien entisten heilojen positiiviset kommentit silmämeikeistäni :D Välineenä siis musta nestemäinen rajaustussi/sivellin, musta/tummanharmaa kajalkynä ja musta ripsiväri.
Kuvat ovat eri päiviltä, mutta aika sama meininki. Tykkään myös nykyisin aika vahvoista kulmakarvoista. Juuri nyt kulmat ovat hyvin tummat, sillä värjäsin tukan ja värjään yleensä kulmat samalla. Kulmakarvani ovat hieman harvahkot, mutta aika tummat joka tapauksessa, värjääminen vain tasoittaa sävyn lähemmäksi tukkaväriä (mustaa). Kulmat tasoitan vielä kulmakynällä.
Lopuksi vielä jostain Glamourista joskus talteen repäisty meikkiohje, jonka olen lätkäissyt vessan peilin viereen - yllättäen silmien rajaamisesta ja lopputulokseen sopivista välineistä.

p.s Omien, enemmän ja vähemmän tunnistettavien, kuvien lisääminen blogiin tuntuu todella oudolta. Minulla ei ole tarvetta olla täysin kasvoton, sillä olen ihan rehellisesti omien juttujeni takana, mutta en mitenkään nauti omien kuvieni katsomisesta. Mielestäni se on jopa todella kauheaa! Mutta ajattelin, että jos kokeilisin jotain tämän tyyppistä aina välillä, jospa se auttaisi asiaa. Oman naaman hyväksyminen sellaisenaan kun joskus voisi vähän helpottaa elämää.

3 kommenttia:

Elwyn kirjoitti...

Sulle käy hyvin tuollaiset vahvat rajaukset :) Kauniit ovat silmät muutenkin <3

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä Elwynin kanssa :)

blandad. kirjoitti...

Nö höh :) Oottepa kivoja :D!