24.10.2009

Piikkimattopiikki

Luin kesällä piikkimatosta Mintun blogista. Se oli ensimmäinen tiedollinen kosketukseni aiheeseen ja täytyy todeta, että kiinnostuin välittömästi. Lapsesta asti fakiirit piikki/naulamattoineen ovat aiheuttaneet minulle kummastusta, ihmetystä ja ihailua. Siinä on jotain niin kiehtovaa... ja terveysvaikutteinen kotimatto kuulostaa hyvältä.

En ole mitenkään erityisemmin kivun ystävä, en nauti asettaa itseäni kivulle alttiiksi, mutta en kuitenkaan ole ihan hirveän kipuherkkä. Minulla on fiilis, että pitäisin piikkimatosta: sen luvataan helpottavan stressiä (jota minulla on aina), vilkastuttavan verenkiertoa ja antavan lisää energiaa.


Kävin tänään Clasulla ja pääsin hiplaamaan ensimmäistä kertaa mattoa luonnossa. Painoin kämmentä mattoa vasten jonkun aikaa ja piikit tuntuivat aluksi teräviltä, mutta ärsytys nosti heti mukavasti adrenaliinitasoa. Claus Ohlssonin kauppaamaa mattoa kuvaillaan näin nettisivuilla: Soveltuu kaikille, jotka haluavat saada lisää energiaa. Stressiä, huonoa unta, vetämättömyyttä tai lihasjännitystä voi lievittää 8820 akupunktiopisteen kautta. Kaikki piikkikuviot on kalibroitu eli kaikki piikit ovat yhtä tehokkaita/teräviä. Koko: 78x46 cm.Matto ei ole mikään kaikista esteettisin design-luomus ja 49,90€ hintakin hieman arveluttaa... mutta tätähän voisi toivoa vaikka joululahjaksi.

Valmistajan omat sivut vetoavat minuun vielä enemmän: Päivinä 1–4 suosittelemme n. 10 minuutin käyttöä. Kokeile mielellään päiväsaikaan. Jotkut tulevat väsyneiksi käsittelyn jälkeen, jotkut nukahtavat heti. Toiset kokevat saavansa energiapiikin heti käytön jälkeen. Tämä tasaantuu, kun ryhdyt käyttämään mattoa säännöllisemmin.

T A H T O O kokeilla!!!

Jos jollain on matosta kokemusta, niin vinkatkaa ihmeessä! En haluaisi heittää rahoja hukkaan, jos kyse on jostain ihan humpuukista.

5 kommenttia:

tuitui kirjoitti...

mä oon lukenut noista kans ja hypistellyt jossain luontaistuotekaupssa. ekan kerran bongasin astangatunnilta tuon kun yks täti laittoi sen selkänsä alle kun alkoi loppurentoutus. olis siistiä kokeilla minkälaiset fiilikset tosta irtoo, jännältä ainakin tuntuu ajatuksena.

Kielo kirjoitti...

Kokeilin tuota parisen vkoa sitten settiin kuuluvan tyynyn kanssa(ainakin stadiumilta sai sellasia) ja ensikummastuksen jälkeen tuli rentoutunut olo, olisi voinut nukahtaa piikkien päälle. Omituista, mutta koukuttavaa.

blandad. kirjoitti...

AAAAAAAAAA, haluan kokeilla HETI!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka meillä "böndellä" ainakin löytää vastaavia mattoja erään toriauton kyytistä alle 20€ josta aion omanikin hankkia olen varmaan jonkun sorttinen masokisti ihminen mutta miusta se varmaan on kans varmaan aivaan ihana juttu siis tua matto eli vinksvinks saa niitä huokeemallakin hinnalla jostain:D Ihanaa syksyä sinulle.T:Puskis kera kissan

blandad. kirjoitti...

Puskis + kissa, kiitos tiedosta, kuulostaa todella hyvältä että jostain noita sais HALVALLA, onneks en ole vielä ehtinyt hankkia! Ihanaa syksyä myös sinne!